Преди дни красивата Лили Роуз Деп, дъщерята на актьора Джони

...
Преди дни красивата Лили Роуз Деп, дъщерята на актьора Джони
Коментари Харесай

Гореща, предизвикателна и без сутиен: Щерката на Джони Деп отпразнува рожден ден

Преди дни красивата Лили Роуз Деп, дъщерята на артиста Джони Деп, отпразнува рожден ден, навършвайки 22 години. Неговата наследничка означи празника си, облечена в много провокационен тоалет в огнено алено и без сутиен.

На празника наложително са участвали шоколадовата торта, доста цветя и специфична украса, която е направила деня още по-специален.

Виж още:

Дъщерята на Джони Деп е от неговата някогашна Ванеса Паради, с която поддържат много положителни връзки и са възпитали в толеранстност Лили. Преди години Деп е споделял, че се старае да защищити Лили от нездравословните неща, които биха я споходили в живота, само че няма по какъв начин да е постоянно с нея. Лили доста наподобява на майка си външон, а фсновните ѝ занимания и ползи са най-вече в областта на модата, дизайна и киното. 

Интересен факт е, че Лили е опитвала опиати, но с разрешението и на двамата си родители. Тя е била едвам на 13, когато за пръв път пробва марихуана. Актьорът не скри този факт и на делото, което заведе против английски таблоид, тъй като в тяхна публикация е бил наименуван " принудител над дами ". 

Виж още:

" Дъщеря ми беше на 13, а както знаете 11, 12 и 13-годишните стартират да вървят на празненства. Там постоянно има някой, който желае да ти даде да пробваш от напитката, която пие или нещо друго ", сподели артистът пред съда в Лондон. 

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/lilyrose_depp/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР