Преди дни групата Д2“ представи нова песен и клип. Тя

...
Преди дни групата Д2“ представи нова песен и клип. Тя
Коментари Харесай

Д2 представи нова песен и тръгна на турне

Преди дни групата „ Д2 “ показа нова ария и клип. Тя се споделя „ Егоист “ и е по музика на „ Д2 “ и текст на Руши Видинлиев и Митко Кърнев. Режисьор на видеото пък е Алекс Борназ. В него са включени фрагменти от любовния концерт, който групата изнесе на 14 февруари в София.
Димитър Кърнев и Александър Обретенов от „ Д2 “ описаха повече за новото си парче в предаването „ Хоризонт за вас “ по „ Хоризонт “:

„ Това е нашата визия за актуален поп, радиофоничен, благозвучен. Намираме я за много друга във връзка с модерността въз основата на българския ефир на българските банди “.

„ Всеки ден сме в студио. Раждат се готини части, част от които е и „ Егоист “, които най-вероятно ще станат част от албум към края на годината “.

За текстът, който е на Руши Видинлиев, от групата споделиха: „ Харесва ни неговия взор към думите, другата му позиция, неговата финост. Смятаме, че сред музиката на „ Д2 “ и неговите думи се получава хубава композиция “.

„ Д2 “ стартира и клубно турне от Благоевград на 10 март. Предстои групата да посети Ямбол, Бургас, Русе, Плевен, Свищов, Варна, Стара Загора, Пловдив и София.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР