Преди дни бившият капитан и символ на Рома Франческо Тоти

...
Преди дни бившият капитан и символ на Рома Франческо Тоти
Коментари Харесай

Франческо Тоти проговори за края на любовната приказка с Илари Блази - Извън терена

Преди дни някогашният капитан и знак на Рома Франческо Тоти даде искрено изявление пред „ Кориере каузи Сера “. В него той описа своята версия за раздялата със брачната половинка му Илари Блази. Новината за скъсването на връзките се появи в средата на юли.

„ След 20 години взаимен живот нашите връзки стигнаха до своя край. Опитах се да преодолея рецесията в връзките ни, само че разбирам, че раздялата, колкото и да е мъчителна, е неизбежна. Ще продължим дружно да възпитаваме нашите три прелестни деца и постоянно ще се отнасям с почитание към нея “, заяви тогава Тоти.

Новата му другарка е 34-годишната Ноeми Боки. Тя също като него е израснала в Рим. Двамата се срещат на шампионат по падел тенис. Боки се занимава професионално с флорален дизайн. Тя също има брак зад тила си и две деца – щерка на 10 и наследник н 8 години.

„ Реших да приказвам, тъй като до момента всеки различен го правеше, само че не и аз. Тази история за мен е моят живот, а не вестникарска сензация. Има единствено трима души, които обичам повече от себе си. Това са моите деца Кристиан, Шанел и Изабел. Има и една обич, която продължи 20 години. Не съм желал всичко да свърши по този метод.

Прочетох прекалено много погрешни неща. Заради някои от тях страдаха децата ми “, изясни решението си да приказва Тоти.
View this post on Instagram

Двамата с Илари Блази се срещат през 2002 година, като самодейността е на Тоти. Той я вижда по малкия екран и пожелава да се срещнат. Съдействие му оказва по-голямата й сестра Силвия. Срещата е в бар и сред тях пламва обич от пръв взор. Блази даже не знаела, че Тоти е футболист, макар че по това време той е към този момент прочут.
View this post on Instagram

Срещите им не престават, а публично разкриват възприятията си след едно от римските дербита с Лацио, което Илари гледа от трибуните на „ Олимпико “. След този мач сред тях се получава следния занимателен разговор. „ Знаеш ли, ти си футболист, а аз телевизионна водеща – това е допустимо най-баналната двойка в Италия “. „ Да я създадем друга тогава “, дал отговор Тоти. Двамата подписват брак на 19 юни 2005 година, а сватбата е излъчена непосредствено и гледана от 1 милион по малкия екран.

Кризата в връзките им настава малко след 2016 година, когато Тоти се отхвърля от футбола. Той изпада в депресивни положения. Пандемията утежнява още повече нещата. „ Вече не играех, татко ми умря от ковид. Аз също се разболях и изкарах болестта извънредно. Жена ми не беше до мен, когато се нуждаех най-вече от нея.

През пролетта на предходната година настъпи раздор сред нас. Просто към този момент не разговаряхме. Винаги е имало клюки, че си изневеряваме. Но тогава това бяха клюки, а в този момент имах и доказателство. Изпаднах в дълбока меланхолия, не можех да дремя. Преструвах, че всичко е наред, само че не беше. Не е правилно, че аз пръв си й изневерил. Никога не съм преглеждал телефона й за известия, само че този път слуховете ме накараха да го направя. Погледнах и видях преписка. Там имаше известие от човек, който посредничеше сред Илари и различен мъж да се видят в хотел (б.р. Става въпрос за персоналния треньор на Тоти Кристиано Иовино).
View this post on Instagram

В такива обстановки отговорни са и двамата. Трябваше да извозвам повече време с нея “, споделя Тоти. Той се надява да не се стига до бракоразвод посредством съда, а двамата да намерят метод да се спогодят, с цел да не приключва по още по-грозен метод в миналото красивата им любовна приказка.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР