Преди дни бе учредена нова неправителствена организация на територия на

...
Преди дни бе учредена нова неправителствена организация на територия на
Коментари Харесай

Учредиха нова неправителствена организация на територията на Община Тунджа -

Преди дни бе учредена нова неправителствена организация на територия на община „ Тунджа “ - Сдружение с нестопанска цел „ С Тунджа " в сърцето "

През миналата година едноименната социална самодейност акумулира силата, доброволчеството, добротворчеството, благотворителността и гражданската съпричастност на локалната общественост. Превърна се в мотор на редица публично значими дела, действия и събития. Насочи напъните си във значими за обитаемоте места проблеми и цели, които събраха утвърждението и поддръжката на тунджанци.

Измина повече от година от старта на Обществената самодейност „ С „ Тунджа “ в сърцето “ - време, в което дружно с вас реализирахме поредност от доброволчески и благотворителни дела, отдадени както на съответни хора, на трогателни човешки ориси, по този начин и на огромни действия, на значими за цялото общество цели.

Част от благотворителните акции, с които са събрани десетки хиляди левове и човешка съпричастност са отдадени за лекуването на Виктор от село Кабиле, на Митко от Могила, на дребната Ирен.

През миналата година са извършени и редица огромни публични начинания, като почистването на коритото на река Тунджа край село Веселиново, взаимната самодейност с ловната дружинка и локалната общественост в село Миладиновци за облагородяването на едно картинно място за отдих и възобновяване на заслона в красивата околност, както и доста други общностни дела.

Организирани са поредност от детски и фамилни празници, хоротеки, спортни игри и шампионати и редица още цялостни с сила и общностен дух прояви.

Сдружение с нестопанска цел „ С „ Тунджа “ в сърцето “ ще продължи да предизвиква доброволчеството, солидарността, благотворителността и общностния ангажимент нашата община, нашите обитаеми места да бъдат едно по-добро място за живеене.

Сдружението към този момент приготвя своите първи планове, в чиято реализация още веднъж ще съчетаят общи старания в интерес на родния край.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР