Преди Деня на благодарността в САЩ всяка година се появява

...
Преди Деня на благодарността в САЩ всяка година се появява
Коментари Харесай

Тръмп умува коя пуйка да помилва

Преди Деня на благодарността в Съединени американски щати всяка година се появява въпросът коя пуйка ще Бъде пощадена от ориста да украси празничната софра. Това се взима с решение на президента. Но тази година има оригиналност в процедурата и американците имат опция да окажат въздействие върху решението на президента Доналд Тръмп.
Белият дом е уредник на он-лайн съревнование, което би трябвало да помогне на Тръмп да реши дали да пощади тежащия 20 кг Бред (хляб) или Бътър (масло), който е с тегло 21 кг.
Бред има желания към леко вишнево-сладко пиво, черивайн и колежански баскетбол. Бътър пък се любува на сладки пържени картофи, слуша гайди и гледа Наскар.
Решението на Тръмп се чака през днешния ден следобяд, след което той ще замине за Флорида, с цел да прекара Деня на благодарността - 28 ноември, със фамилията си.
Традицията на американския президент да помилва пуйка преди Деня на благодарността е на 30 години. Началото беше поставено от Джордж Буш-старши през 1989 година, когато " помилва " пуйка с тегло от 23 кг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР