Преди да започне поредното гласуване за председател на 48-то Народно

...
Преди да започне поредното гласуване за председател на 48-то Народно
Коментари Харесай

Ден първи на НС – без избран председател, в параграф 22 и утре по-мъдри

Преди да стартира следващото гласоподаване за ръководител на 48-то Народно заседание от Движение за права и свободи желаеха отмора.

След почивката Вежди Рашидов се тормози, че в зала не е Йордан Цонев , чиято номинация въпреки всичко ще се гласоподава, като той получи 34 гласа. Кристиян Вигенин бе подсилен за ръководител от 28 депутати. Никола Минчев получи 73 гласа в своя поддръжка. Петър Петров от " Възраждане " събра 27 гласа като поддръжка. За Росен Желязков гласоподаваха 67 народни представители. И по този начин още веднъж не бе определен ръководител на 48 Народно събрание.
 Движение за права и свободи и Кирил Петков на
Движение за права и свободи и Кирил Петков на " отворена полемика " в Народно събрание

Политическа партия няма да покдрепи хора от прехода, свързани с корупционния модел

На балотаж отидоха Никола Минчев и Росен Желязков , само че и двамата отново не събраха болшинство.

Десислава Атанасова от ГЕРБ излезе на трибуната и разгласи обстановката като параграф 22. Тя изиска спиране на съвещанието и то да продължи на следващия ден. Надявам се, че утрото ще е по-мъдро от вечерта, посочи тя.

Председателят Вежди Рашидов прикани депутатите да се схванат като на кръгла маса. Народът ще ни изнесе всички както през 90-те , предизвести той. Рашидов насрочи съвещанието да продължи на следващия ден в 10.00 часа.

Стефан Янев излезе на трибуната да установи неналичието на разговор. Нашата активност през днешния ден е непродуктивна, разгласи той. Янев настоя за председателски съвет.

Утре по-мъдри, пожела Рашидов, обявявайки завършек на първото съвещание на Народното събрание. Утре той още веднъж ще води съвещанието.
 Проф. Пламен Киров: Няма догадка за разформироване на Народно събрание без ръководител
Проф. Пламен Киров: Няма догадка за разформироване на Народно събрание без ръководител

Разумът би трябвало да надделее над глупостта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР