Преди да търсиш причините за провалите си в другите, трябва

...
Преди да търсиш причините за провалите си в другите, трябва
Коментари Харесай

Йотова съветва Денков да си подреди къщата преди да търси вината в другиго

Преди да търсиш аргументите за неуспехите си в другите, би трябвало да подредиш личната си къща. Стана табиет на държавното управление да търси виновността в ДАНС, ЦИК и другите институции. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка за петте месеца ръководство на кабинета.

Тя акцентира, че към момента няма отговор на въпросите какво се случи в МЕУ и за какво беше изработен опита да се изнесе информация. Какво стана с изказванията на министър Йоловски, че му е оказван напън от водач на партия, запита Йотова.

Според нея ЦИК си е приключил работата по най-хубавия метод . Единственото нещо, което можеха да създадат след получения сигнал е провеждането на. Ако не бяха сторили нищо щяха да бъдат упрекнати, че желаят да манипулират изборите, разясни вицепрезидентът.

Тя изрази подозрения, че изборите са минали сполучливо. По думите й има два пъти повече сигнали за нарушавания и близо 500 000 невалидни бюлетини.

Йотова уточни, че  Мустафа Карадайъ не е изненада, в случай че човек деликатно разчита всички сигнали, дадени по време на предизборната акция. Той безусловно изчезна в последния месец, добави тя.

По отношение на сглобката тя съобщи, че надали ще има парламентарна рецесия скоро. Според нея това, което виждаме е по-скоро извиване на ръце от разнообразни партии в сглобката, които в никакъв случай не са имали обща визия за ръководство.
 Николай Денков чака Радев за шефа на ДАНС
Николай Денков чака Радев за шефа на ДАНС

Трябва да има и лидерска среща с партиите след локалните избори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР