Преди да сложите край на връзката си, задайте си тези

...
Преди да сложите край на връзката си, задайте си тези
Коментари Харесай

Пет важни въпроса, които трябва да си зададете преди да прекратите връзката си

Преди да сложите завършек на връзката си, задайте си тези пет извънредно значими въпроса! Ще откриете неща за себе си, които евентуално не сте знаели. Ще придобиете знания от изминатия път и ще се доверите на решението си, защото ще сте сигурни, че то е вярно.

Прекратяването на връзка е огромно и извънредно значимо решение.

Затова е належащо да използваме създалата се обстановка като опция . Това е комфортен миг да си зададем някои основни и значими въпроси. А точно, тези пет въпроса, които ще ви представим тук.

Тези въпроси ще ви оказват помощ да си отворите очите и да си помислите добре. Трябва да помислите дали решението ви за разлъка е вярно или вършиме неправилна стъпка.

Освен това тези въпроси ще ви оказват помощ да си вземете поука от връзката си. Ако решите въпреки всичко да сложите край, след време ще сте способни да изградите по-силни и здрави взаимоотношения с бъдещите си сътрудници.

1. Търсите ли „ идеалния човек “ в лицето на колегата си?

Важно е да разберете това, защото всички ние имаме високи упования. Понякога тези нереални упования могат да изкривят действителността или да навредят на хубавичко ви връзка.

Понякога забравяме, че имаме пред себе си човешко създание. Може би си мислим, че би трябвало да покрива всичките ни условия или пък просто считаме, че връзката няма да потръгне.

Както е във всяка връзка, не на всички наши упования може да бъде отговорено. При това състояние е допустимо да изпитаме отчаяние, което ни кара да стартираме да съдим или упрекваме индивида отсреща.

Важно е да се запитаме дали обмисляме преустановяване на връзката си заради обстоятелството, че половинката ни не може да отговори на нереалните ни упования.

Ако това е по този начин, би трябвало да отворим очите си, които са заслепени от нереалното идеализиране на връзката. Трябва да запомним, че сътрудникът ни в последна сметка е просто човек.

2. Здрава ли е връзката ви?

Възникването на въпроса дали да сложите завършек на взаимоотношенията си може да се дължи на възходящото с течение на времето възприятие на злощастие. Ако и при вас е по този начин, би трябвало да помислите дали връзката ви е здрава . Важно е да установите дали не е почнала да ви вреди.

За тази цел ще ви е належащо пространство и най-много време.

Чувствата, страстите и болката могат да ни попречат да забележим ясно нещата и да ни накарат да вземем прибързани решения. Твърде евентуално е да не вземем под внимание признаците на корист, манипулиране, лъжите или грубото отношение, което ни е навредило.

Ако актуалната ви връзка е такава, би трябвало да я прекратите допустимо най-скоро. Такъв вид взаимоотношения вредят и на двете страни, които не се усещат задоволени нито от връзката си, нито от любовта.

3. Твърде стресираща ли е обстановката, в която се намирате?

Макар и да звучи банално, интервалите на претоварване и стрес също могат да причинят проблеми. Тези моменти могат да ни създадат по-малко разбиращи, по-малко толерантни по отношение на останалите и могат да ни предизвикат да вземем неверни решения.

Когато се окажем в обстановка на стрес и тревога, можем елементарно да прекрачим откритите граници и даже да загубим вярната визия за всичко, което ни заобикаля.

Затова е належащо да вземем под внимание тези фактори, когато ни следва значимо решение. Особено в сериозна връзка е допустимо да се усещаме по този метод поради напрежението и претоварването.

4. Влияят ли страничните хора на връзката ви?

Влиянието на останалите върху нас и върху взаимоотношенията ни е поразително. Може да бъде по-голямо в сравнение с си мислим. Когато осъзнаем това, би трябвало безусловно да си зададем този въпрос.

Например, отводът на родител да одобри връзката на детето си може да провокира спорове и напрежение в двойката, които засягат здравите им взаимоотношения.

Когато някой другар или член от фамилията ни отхвърли или не утвърди избраника ни, можем да се почувстваме афектирани и засегнати.

Най-лошото е, че можем неумишлено да проектираме болката си върху връзката или колегата си. Прехвърляме разочарованието си и всичко останало върху половинката си.

5. Сигурни ли сте в решението си или изпитвате някакви подозрения?

Научени сме да обръщаме изключително внимание на мнението на останалите за персоналния ни живот. Той обаче е нещо, което само самите ние имаме правото да подлагаме на критика.

Някой ваш другар може би ви споделя, че връзката ви не е сполучлива или че не харесва половинката ви. Някой член на фамилията ви пък може да е на противоположното мнение. Той може да ви попита по какъв начин е допустимо даже да обмисляте разлъка, за която след това ще съжалявате.

Всички тези отзиви могат доста да ви повлияят, когато обмисляте решението си.

Затова е неотложно да осъзнаете и да си визиите ясно това, което ВИЕ желаете . Не позволявайте на мнението на останалите да ви влияе. Погледнете вътре в себе си и открийте отговорите, които единствено вие може да си дадете.

Преди да сложите завършек на връзката си, задайте си тези пет извънредно значими въпроса! Ще откриете неща за себе си, които евентуално не сте знаели. Ще придобиете знания от изминатия път и ще се доверите на решението си, защото ще сте сигурни, че то е вярно.

Инфо: https://zdraveikrasota.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР