Преди да се залюби с Данаил Игнатов – Дачо, ромската

...
Преди да се залюби с Данаил Игнатов – Дачо, ромската
Коментари Харесай

Помните Ли Дачо На Софи Маринова!? След Като Се Ожени За Доведената Си Майка, Той Я Замени С Доведената Си Дъщеря!

Преди да се залюби с Данаил Игнатов – Дачо, ромската перла бе омъжена 10 години с татко му Петър. След като се разделиха Петър се влюби в друга жена, която има щерка.

След което стартира любовния романс сред сина му Дачо и неговата някогашна брачна половинка Софка Маринова. Двамата се разделят дефинитивно и Дачо се прибира при татко си.

След което видинският ром се влюбва в доведената щерка на татко си – Галя. Софи поддържа положителни връзки с Петър, който е татко на единствения й наследник Лоренцо. С днешна дата тя към този момент е брачна половинка на Гринго.

А някогашният й изчезна от общественото пространство и се разбра, мче е бил на гурбет в една от най-уредените европейски страни – Швейцария. От фотосите, които Дачо пусна на персоналния си профил в обществената мрежа се вижда, че там той работи като общ служащ и се грижи за лозя.

Един от мотивите да кацне на родна земя е рождения ден на сина му Пепи, който става на 6 години. Дачо събра близки и родственици на тежка маса в апартамент. Той не пропусна да пусне и видео онлайн в персоналния си профил.

От фрагментите се вижда по какъв начин той и гостите му пускат бурни маанета и мятат кръшни кючеци. Но на фотосите липсва някогашната му жена Софи Маринова, написа вестник „ България Днес ”.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР