Преди да решите, че половинката ви изневерява, трябва да знаете,

...
Преди да решите, че половинката ви изневерява, трябва да знаете,
Коментари Харесай

Сексолози: Човек, който прави тези 5 неща, не си пада по секса

Преди да решите, че половинката ви изневерява, би трябвало да знаете, че има хора, които просто не обичат секса. За тях половият акт не е нещо към което се стремят непрекъснато, а просто деяние, целящо продължение на рода им.

Има тъкмо пет признака, посредством които може да научите, че вашият сътрудник не обича секса.

Ето кои са те:

1. Изобщо не приказва за секс
Половинката ви настойчиво заобикаля тази тематика. И в случай че започнете да говорите за секс, той/тя се пробва да насочи диалога в друга посока.

2. Винаги заспива преди вас
Ясно е, че в случай че постоянно е било по този начин, надали това е знак, че той/тя заобикаля интимността. Но в случай че това е по този начин от относително неотдавна и по време на работа той/тесе уморява по същия метод, както преди, тогава си коства да се обмисли къде е казусът. Това най-вероятно се дължи на отвращение за секс.

3. Измисля извинения, с цел да избегне секса
Главоболие или отмалялост? Доста допустимо! Мит е, че мъжете желаят секс от самото начало. Понякога те също не са в въодушевление за интимна връзка. Ако обаче той отхвърля секс няколко пъти поред, излизайки с извинения, нещо несъмнено не е наред. За дамите знаем – постоянно те се оправдават с тези неща, с цел да избегнат интимните ласки…а не би трябвало!

4. Вече не поема самодейността
Ако преди той/тя постоянно демонстрираше полов интерес към вас, а в този момент се държи по друг метод, това е обезпокоителен знак, на който си заслужава да обърнете внимание. Вижте по какъв начин реагира на вашето ухажване и любов. Ако той/тя се отдалечи от вас, тогава несъмнено би трябвало да поговорите съществено за връзката, която имате.

5. Приема секса като обвързване
Запитайте се дали той/тя е ентусиазиран/а, когато вършиме секс. Може би той/тя прави това, тъй като желае да ви направи щастливи. Партньорът може да не се любува на секса и може да го одобри като отговорност. Това по никакъв начин не е добре, по тази причина още веднъж поговорете откровено за това какво се случва посред ви!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР