Преди да коментирам играта, най-много ми хареса атмосферата на стадиона.

...
Преди да коментирам играта, най-много ми хареса атмосферата на стадиона.
Коментари Харесай

Костов: Най-много ми хареса атмосферата на стадиона

„ Преди да разясня играта, най-вече ми хареса атмосферата на стадиона. Безкрайно благодаря на публиката, която поддържа от първата до последната минута нашия тим ". Това съобщи старши-треньорът на Левски Николай Костов след разгромния триумф над Локомотив София с 6:0 вкъщи в мач от третия кръг на Първа лига.


" Сините " се развихриха против столичния си противник на " Герена " и вкараха шест безответни гола. " За мача – от началото пресирахме, останахме в половината на съперника доста рано. Това е нашата цел – да сме нападателни, когато пресираме съперника при изнасянето на топката, което ни се получи през днешния ден. Такава е самата игра, всички наши офанзивни полузащитници могат да влизат от втора позиция, което е неловко за съперника. Поздравявам играчите ни, че съумяха да го сторят. Добър вратар, положителни бранители и въпрос на доверие. Намесвахме се добре в обстановките в отбрана и това доверие се предава по всички линии “, сподели Костов след срещата.

„ Ние сме окуражени да се представим добре против Шкупи. Победихме в първия мач, само че имахме доста компликации, тъй като футболът беше друг от през днешния ден. Искаме да покажем на македонците, че няма да предизвикваме и моите футболисти могат да играят. Мисля, че не сме сбъркали, като не сме отсрочили мачове, само че може да отложим някой от идните мачове “, добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР