Преди да излезе в така необходима почивка до края на

...
Преди да излезе в така необходима почивка до края на
Коментари Харесай

Какво иска Меган от нас

Преди да излезе в по този начин нужна отмора до края на годината, Меган Маркъл имаше следващия си независим ангажимент . Покрай сватбата й предходната година стана ясно, че тортата за специфичния мотив е дело на Luminary Bakery - пекарна със обществена задача да оказва помощ на дами в неравностойно състояние.

Тази седмица те откриха следващия си обект в Лондон и херцогинята на Съсекс бе специфичен посетител на събитието. Тя влезе в кухнята, срещна се с процеса по основаване на сладкиши и разряза огромна, триетажна торта, от която по-късно всички си похапнаха.

Но около усмивките и вкусните моменти, Меган отдели и няколко минути за прочувствена тирада . А думите й няма по какъв начин да не свържем с признанията, които направи в документалния филм, излъчен неотдавна.
 Снимка 445228

Маркъл приказва за културата на мигновеното задоволство, при която хората желаят незабавно да проправиш грешките си , с цел да спечелиш още веднъж тяхното утвърждение. Само че хората не са машини, които се нуждаят от корекция, а раними същества, които имат потребност да бъдат излекувани и това лишава известно време.
 Кейт Мидълтън, Меган Мaркъл и съветът на херцогинята на Кеймбридж
Съветът, който Кейт даде на Меган

Не питай старило, питай херцогиня

Сигурни сме, че включително включва и себе си. Защото херцогинята е безапелационна, че колкото и разнообразни да са хората със своята орис, всички имат идентични страхове, очаквания и неустановеност, които ги вършат равни , написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Ное 1, 2019 в 12:38 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР