Преди да дойде успеха, е ред на тежката работа и

...
Преди да дойде успеха, е ред на тежката работа и
Коментари Харесай

6 успели и богати хора, които някога са живели в колите си

Преди да пристигна триумфа, е ред на тежката работа и от време на време на тежки тествания.

Оказва се, че доста от обичаните ни звезди в миналото са били толкоз небогати, че им се е налагало да живеят в коли или каравани. Ето седем такива истории.

Крис Прат (на водещата снимка), артист от " Джурасик свят " и " Повелителите на галактиката ", е живял във ван, когато е бил на 19 година Той си купува еднопосочен билет за Хаваи, където си намира работа, само че населява транспортното средство. Спомня си за този интервал по-скоро като за премеждие. Малко по-късно получава и първата си роля.

Режисьорът Джеймс Камерън живял в колата си и колкото да изкарвал що се касае за храна, до момента в който пишел сюжета за " Терминатор ". Продал правата за единствено 1 $, само че след това филмът печели 77 млн. $ доходи и Камерън най-накрая стабилизира финансовото си положение.

Комикът Джим Кери напуснал учебно заведение и живял в бус със фамилията си. В един интервал даже разпънал палатка на моравата през къщата на сестра си. По думите му точно в тези сложни времена развил възприятието си за комизъм.



На 12-годишна възраст телевизионният водещ доктор Фил живеел на улицата с татко си. Двамата имали единствено една кола. Бил обаче задоволително интелигентен и упорит и съумял да приключи докторантура, а в следствие и да се снабди с известно предаване.

Неговият сътрудник - тв водещият Стийв Харви , таман започвал кариерата си, когато се оказал безприютен. Наложило му се да спи в колата си и да се къпе в бензиностанции и баните на обществени басейни в продължение на цели три години, преди ориста да му се усмихне.

Носителката на два " Оскар " -а Хилари Суонк също не е имала лек живот. Тя е израснала в каравана, а до момента в който се опитвала да пробие в Холивуд като тийнейджърка, с майка ѝ живели в кола. Няколко месеца обитавали и празната къща на прочут, който се готвел да я продаде.



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР