Преди да дойде главоломният успех на Елвис, видяхме няколко доста

...
Преди да дойде главоломният успех на Елвис, видяхме няколко доста
Коментари Харесай

Кой е бесен на филма за Майкъл Джексън

Преди да пристигна стремглавият триумф на " Елвис ", видяхме няколко много сполучливи от комерсиална позиция кино лентата за музикални митове. Най-яркият образец е " Бохемска рапсодия " за Фреди Меркюри, признат напълно естествено нееднозначно от почитателите му.
 Michael, Майкъл Джексън и Джаафар Джексън - племенникът на Краля на попа, който ще извършва основната роля във кино лентата
Изненада ли е артистът, който ще изиграе Майкъл Джексън

Наистина не чакахме...

Не закъсня и новината за игрален филм за Майкъл Джексън - въпреки всичко точно неговата музика дефинира няколко десетилетия и се оказа повече от ентусиазъм за доста модерни поп звезди.

Филмът се споделя Michael, негов режисьор ще e продуцентът на " Бохемска рапсодия ", основната роля ще се извършва от Джафар Джексън, племенник на Майкъл. Дотук би трябвало да е ясно, че филмът ще се случи с експлицитното единодушие и утвърждение на фамилия Джексън.

И тъкмо тук вижда част от казуса Дан Рийд - режисьорът на " Да напуснеш Невърленд ". Оригиналната документална продукция на НВО наблюдава обвиняванията в педофилия към Краля на попа от две от момчетата, обитавали в имението му Невърленд.

" Филм, който ще величае човек, изнасилвал деца " - по този начин в резюме дефинира Рийд концепцията за основаването на Michael. " Това, което ни демонстрира тоталната липса на отвращение при новината за сходен филм, е доказателство за въздействието на Майкъл Джексън, което продължава и от гроба. Явно пресата, почитателите и по-възрастните, израснали с музиката му, са подготвени да загърбят нездравите му щения към децата в името на песните ", разяснява Рийд пред Guardian.

" Да напуснеш Невърленд " е разполагаем за гледане в НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР