Преди четири десетилетия едва ли дори Мадона си е представяла,

...
Преди четири десетилетия едва ли дори Мадона си е представяла,
Коментари Харесай

Мадона празнува 40 години на сцената. Със световно турне в Европа и Америка

Преди четири десетилетия надали даже Мадона си е представяла, че ще чества 40 години на сцена. Този миг освен е пристигнал, а поп иконата потегля на международно турне през 2023-та.

Madonna: The Celebration Tour ще бъде в 45 града в Америка и Европа - от Ванкувър, Канада до Амстердам, Нидерландия. А рекламната акция е не по-малко впечатляваща от поръчката - в стила на известната игра " Истина или предизвикателство ". Видеото е и отпратка към документалния филм на звездата " Madonna: Truth or Dare " от 1991 година В клипа звезди от целия набор на шоубизнеса като Джъд Апатоу, Джак Блек, Лил Уейн, Дипло, Bob the Drag Queen, Кейт Берлант, Лари Оуенс, Мег Сталтър, Ерик Андре насочат провокации... Кое от кое по- " предизвикателно ". Комедиантката Ейми Шумър е тази, която кара Мадона да тръгне на турне и да извърши мега шлагерите си от последните четири десетилетия. И тя, несъмнено, приема.

Идеята на Джъд Апароу е по-пиперлива - да се пресъздаде снимка от книгата на Мадона Sex ( " Секс " ) от 1992 година - изданието, поради което звездата тогава има проблеми и с Ватикана. За ден клипът с провокациите, анонсиращ международното турне, е събрал половин милион гледания.

Турнето стартира на 15 юли във Ванкувър, Съединени американски щати и е планувано да приключи на 31 декември в Амстердам, Нидерландия.,,Madonna: The Celebration Tour ще открои нейния непостижим музикален азбучник от последните 40 години и повече ", се споделя в прессъобщението.

,,Турнето ще отдаде почитание към Ню Йорк, където стартира кариерата на Мадона в музиката “. Наистина Ню Йорк е единственият град, за който са оповестени два концерта - в двата в " Мадисън Скуеър Гардън ". И това надали ще е задоволително за всички искащи да се доберат до билети.

Организатор е развлекателната компания, профилирана в събитията и концертите Live Nation. Тя в последно време търпи съществени рецензии, а сега държавното управление на Съединени американски щати я ревизира за корист с монополно състояние в промишлеността. Live Nation е дъщерна компания на Ticketmaster. Разследването се ускори през ноември, когато за несполучливата предварителна продажба на билети за концертите ѝ от турнето Eras.

В писмо до компанията ръководителят на антитръст комисията на Сената на Съединени американски щати Ейми Клобучар изрази „ сериозна угриженост по отношение на положението на конкуренцията в промишлеността за продажба на билети и нейното нездравословно влияние върху потребителите “.

Глобалното турне на Мадона ще бъде в 35 града в Америка през лятото - с изключение на във Ванкувър и Ню Йорк, концерти ще има още в Маями, Лос Анджелис, Чикаго, Детроит, Сан Франциско. През есента Мадона поема към Европа, където има участия в 11 града, в това число Лондон, Барселона, Париж, Милано, Стокхолм и други.

„ Развълнувана съм да извърша допустимо най-вече песни с вярата да дам на почитателите си шоуто, което чакат “, споделя Мадона.

 Madonna The Celebration tour, Мадона, турне, Европа, 2023, Съединени американски щати, дати, градове, билети

Bob the Drag Queen ще бъде специфичен посетител на всички дати от турнето. Кристофър Д. Колдуел, както е същинското му име, е американски комедиант, артист, деятел, музикант и телевизионна звезда от реалити излъчвания в Съединени американски щати. Най-известен е с успеха си в осмия сезон на предаването RuPaul`s Drag Race.

Билетите за турнето на Мадона за 40 години на сцената влизат в продажба от петък, 20 януари, в 10:00 локално време за всеки континент на. Притежателите на карти от билетната система Citi имат достъп до предварителна продажба на билети от 17 януари до 19 януари, 18:00 локално време - посредством програмата Citi Entertainment.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР