Преди часове актьорът Том Ханкс сподели в социалните мрежи, че

...
Преди часове актьорът Том Ханкс сподели в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Том Ханкс и съпругата му с коронавирус

Преди часове артистът Том Ханкс показа в обществените мрежи, че той и брачната половинка му Рита Уилсън са заболели от ковид .

Докато са били в Австралия за фотосите на новия филм на артиста, двамата се се почувствали изтощени и са се появили болки в тялото, като че ли имат простуда. При Рита се е появила и лека тресчица.

Тези признаци са предиздвикали лекарите да се усъмнят и да ги тестват за COVID-19.

pic.twitter.com/pgybgIYJdG
— Tom Hanks (@tomhanks) March 12, 2020
След доказването, че са инфектирани с ковид, Ханкс и Уилсън ще следват разпоредбите и ще останат под карантина за колкото време е належащо , с цел да не заплашват живота на никого.

Синът на двойката Чет Ханкс също удостовери в профила си в Instagram, че родители му са заболели от вируса. Те са се чули по телефона и той е безапелационен, че се усещат добре на този стадий и даже не са изключително заболели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@chethanx) на Мар 11, 2020 в 7:16 PDT

Така семейство Ханкс влизат в статистиката за заболели от COVID-19 в Австралия, които до този миг са общо 122 по данни на СЗО.
 Коронавирусът, Наоми Кембъл и защитното облекло, с което моделът пътува
Коронавирусът няма късмет против Наоми

Царицата на защитните ограничения

Няма по какъв начин да пропусне и обстоятелството, че на фона на всеобщата суматоха около болестта, Том Ханкс призна, че е болен по допустимо най-спокойния метод и без да всява непотребен ужас. И точно от сходно държание имаме потребност в този момент, когато напрежението става все по-голямо, а коронавирусът публично е разгласен за пандемия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР