Преди броени минути кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви частично

...
Преди броени минути кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви частично
Коментари Харесай

Битката продължава! Кметът на Мездра Иван Аспарухов обяви бедствено положение в част от селата в общината /снимки/

Преди броени минути кметът на Мездра Иван Аспарухов разгласи отчасти бедствено състояние в част от селата в общината, видя кореспондент на организация BulNews. Ето обръщението на градоначалника:
„ Уважаеми поданици на Община Мездра, в 20.00 ч. разгласих отчасти бедствено състояние за с. Люти дол, с. Ребърково, с. Крапец, с. Боденец – към този момент.
За повторно от 10 дни.
Сигнали подавайте на дежурния по съвет.
Днес регулярно бяха източени до 10% от размерите на Водноелектрическа централа - те по поречието на р. Искър. Дано не се наложи залпово изпускане на бент. Искър - мощно се надявам. Иначе ще се повторят наводненията от 2005 и 2006 година Засега равнището се следи непрекъснато и имаме информация по цялото поречие. Сега ние необходим разсъдък, осведоменост и съпричастност. Ще се оправим и този път. Дано този път и държавното управление отговори съответно. Утре още веднъж сме в оранжева зона. Бъдете в подготвеност за това тестване. Иска ми се да ви пожелая спокойна вечер, само че мощно се надявам, че ще мога да го направя след 2 дни, когато този воден пъкъл отмине. При потребност ни търсете и си помагайте! “, написа в обръщението на Иван Аспарухов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР