Преди броени минути Chevrolet представи първата по рода си модификация

...
Преди броени минути Chevrolet представи първата по рода си модификация
Коментари Харесай

Corvette вече е хибрид с 655 конски сили

Преди броени минути Chevrolet показа първата по рода си трансформация на Corvette от този вид. След като платформата C8 ни показа мъсълкар със средноразположен мотор, в този момент новият Corvette към този момент се предлага с хибридно задвижване и 4х4. Все отново колата резервира бензиновия V8 и може да форсира до 100км/ч за по-малко от 3 секунди.
Предната ос се задвижва от електромотор със 160 конски сили и 165 нютон метра въртящ миг, който работи взаимно с 1.9кВч батерия. В напълно електрически режим, колата може да вдигне до 72км/ч. Когато прибавим и бензиновия 6.2-литров осмак, мощността се усилва с 495 конски сили и 637 нютон метра. С обща мощ от 655 конски сили, колата може да измине дистанцията от 402 метра за единствено 10.5 секунди.
Що се отнася до дизайна, хибридната трансформация може да се отличи с друга предна и задна ризница и с 9.14см по-широка стойка. Колата идва серийно с адаптивно окачване, 20-цолови джанти начело и 21-цолови джанти откъм гърба. Заедно с това се оферират всички системи за сигурност с които Chevrolet може да се похвали. Продажбите стартират през втората половина на 2023 година./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР