Преди броени дни в приключи 59-ия Нюйоркски кинофестивал. На престижното

...
Преди броени дни в приключи 59-ия Нюйоркски кинофестивал. На престижното
Коментари Харесай

Пенелопе Крус - отново секси и чаровна

Преди броени дни в завърши 59-ия Нюйоркски кинофестивал. На влиятелното събитие беше показан и филмът на Педро Алмодовар Madres Paralelas.
 Madres Paralelas, Пенелопе Крус, Педро Алмодовар и първи филмов откъс на новия му филм
Пенелопе Крус - още веднъж майка във филм на Алмодовар

Какво да чакаме от Madres paralelas

Там беше и Пенелопе Крус, любимката на Алмодовар, която играе едната основна роля. А методът, по който тя излезе на аления килим, още веднъж ни напомни за какво толкоз харесваме испанската звезда - и като актриса, и като жена.

Половинката на Хавиер Бардем наподобява по-секси от всеки път с превъзходната си къса черна рокля. 47-годишната брюнетка е с все по този начин стройна фигура и необикновен, безподобен сексапил.
 Снимка 549705

Разбира се, до нея е и режисьорът Педро Алмодовар. Филмът за двете самотни дами, чиито ориси се преплитат в болничното заведение, където дружно ще родят децата си, е седмият, в който си сътрудничат Алмодовар и Крус.
 Снимка 549706

" За мен той е като семейство. Истински близки сме. Разбираме се, можем да си четем мислите. Никога не се лъжем един различен. Дори не се опитваме ", споделя актрисата пред People. " Всичко това просто оказва помощ и улеснява работата ни. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР