Преди броени дни Ubisoft точка на последното засега приключение на

...
Преди броени дни Ubisoft точка на последното засега приключение на
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter

Преди броени дни Ubisoft точка на последното към този момент премеждие на асасина с Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter. Заедно с него беше оповестен и Shared History, задача, свързваща Valhalla със идната игра от поредицата – Mirage. Тук Ейвор се среща с Рошан – майстор-асасин и ментор на Басим, който ще е централна фигура в Assassin’s Creed Mirage. Освен свързваща история сред двете игри, Shared History ще е едно от събитята, които ознаменуват 15-годишнината на Assasin’s Creed.

Ден след появяването на обновяване 1.6.2, включващо The Last Chapter, Shared History и други изненади, Ubisoft разгласиха ново видео към играта, обобщаващо двегодишното пътешестване на Ейвор и началото на новото ѝ премеждие. Но също така, видеото разкрива и проведения безвъзмезден уикенд за игра на Assassin’s Creed Valhalla. Той ще се организира от 15.12 до 19.12.2022. Скоро след края на този безвъзмезден интервал пък ще получите още нещо гратис – формалната дреха на младия Ецио с Young Ezio Outfit – същата, с която е облечен Ецио да Фирензе от Assassin’s Creed 2.

Valhalla, най-успешният във финансово отношение Assassin’s Creed, се явява крайъгълен камък за сериите. По-рано тази година Ubisoft разкри Infinitty, план, който цели да сплоти всички прекарвания от поредицата. По време на Ubisoft Games Showcase бяха и четири от бъдещите заглавия от поредицата – HEXE, Jade, Red и Mirage. Освен това стана ясно, че студиото да промени цикъла на издаване на игрите от поредицата, който ще бъде продължен за доставянето на повече стойност и наличие, само че и с мисъл за работната натовареност на разработчиците в студиото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР