Преди броени дни отборът Ал-Насър, от който Кристиано Роналдо в

...
Преди броени дни отборът Ал-Насър, от който Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Роналдо - на крачка от депортирането от Саудитска Арабия

Преди броени дни тимът Ал-Насър, от който Кристиано Роналдо сега е част, загуби мача с с 2:0 от Ал-Хилал. След срещата всички заговориха за Роналдо.
 Габриел Менино, Кристиано Роналдо и несполучливият опит на футболиста на Палмейрас да се храни като португалеца
Когато се опиташ да се храниш като Роналдо, само че помислиш, че умираш

Не всеки може да бъде като португалеца

Причината да го създадат обаче не засяга играта му, а за един непристоен жест от страна на футболиста, който разгневи много хора. Видео, оповестено в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин 38-годишният състезател се хваща за чатала, до момента в който напуща терена в отговор на почитателите, скандиращи името на противника му Лионел Меси.

Това стана причина саудитски адвокат да призове Кристиано Роналдо да бъде изхвърлен от страната, след обидния жест към почитателите. Адвокатът Нуф бин Ахмед реагира на случая и желае Роналдо да бъде строго осъден за дейностите си.

— خالد بن عبدالله (@khalidalsahli6)
" Смята се за закононарушение на публично непочтеност и е едно от закононарушенията, които включват арест и депортиране, в случай че са осъществени от чужденец ", споделя Ахмед в Twitter, като тя дава обещание да подаде тъжба до саудитската прокуратура за неговото " закононарушение " на публичното неприличие ".

Роналдо също си навлече тежки рецензии от публицисти в Саудитска Арабия, като Озман Абу Бакр предложи Ал-Насър да приключи контракта си за 175 милиона английски лири на година след неговия " аморален и нелюбезен жест против феновете ".
 Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс
Най-нестандартното място, където Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо са правили секс

Половинката на футболиста се изпусна без да желае

Според Marca, от футболния клуб пазят Роналдо, като настояват, че той е направил жеста, откакто е " получил удар по време на мача " по гениталиите си. Противоречивият инцидент идва след тежко проваляне за тима на Динко Йеличич, което ги накара да правят отстъпка в по-нататъшната борба за купата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР