Преди броени дни научихме, че Елвира от първия сезон на

...
Преди броени дни научихме, че Елвира от първия сезон на
Коментари Харесай

Елвира от Ергенът с подробности за годежа

Преди броени дни научихме, че Елвира от първия сезон на " " се е сгодила. Тя показа радостната вест в профилите си в обществените мрежи, а ние, разчувствани от прелестния мотив, взехме решение да се свържем с нея, с цел да ни опише детайлности!

Здравей, Елвира! Благодарим ти, че се отзова на нашата покана за изявление!

Как се запознахте с твоя обичан?

Запознахме се по модерния актуален метод в Интернет. 

От какъв брой време сте дружно?

Заедно сме от съвсем две години. 

Как решихте да заминете в Дубай?

Миналата година ходихме на отмора в Малдивите и имахме престой в Дубай. Успяхме да го забележим,  въпреки и от високо и в действителност гледката ни впечатли. Аз доста одобрявам Дубай и ми беше мечтана дестинация, летейки над него се просълзих и тогава Алекс ми даде обещание, че ще се върнем отново  и идната ни отмора ще бъде тъкмо там. 

Ти очакваше ли предложение за брак?

В интерес на истината ми е минавало  през мозъка, само че не подозирах и не чаках, тъй като той по никакъв метод не се издаде и държанието му беше прекомерно умерено за човек, който би  предложил  брак.

Как реагира, когато той ти предложи?

Толкова се развълнувах, че получих някакво бяло леке в този миг. От толкоз огромна страст даже не знаех какво съм дала отговор и каква тъкмо е била моята реакция. Когато седнахме, попитах Алекс дали съм споделила " ДА ” или съм замръзнала и не съм споделила нищо.Тогава той ми описа и ми сподели видео.  Добре, че имахме клип от предлагането и в действителност по този начин разбрах по какъв начин съм реагирала, по какъв начин съм се разплакала и по какъв начин съм извикала " ДА ”. 

Каква женитба планирате?

Планираме дребна и красива женитба. Искаме да бъде в стеснен кръг с най-близките ни хора. Държим на традициите и сигурно ще бъде една обичайната българска женитба. Сватбата  ще  бъде в Пловдив и сигурно ще се забавляваме доста. 

Гледаш ли сезон 2 на Ергенът и какво мислиш за Евгени?

Гледаме го с голям интерес  всяка вечер и проучваме всеки един епизод. Евгени е един образован и надарен млад мъж, който търси същинската обич и се вижда, че го желае същински. Самият той обаче съгласно мен е доста объркам и това се вижда по дейностите му. Понякога ме изненадва с някои свои решения, държание и отношение. Доста непридвидим е. 

Имаш ли любимка и коя е тя?

Нямам любимка. Всяка една от участничките е доста пъстра и цветна. Всяка една от тях е с друг метод и друга визия за живота. Харесвам доста Мики, тъй като някои черти от характера и се припокриват с мои. Елена  също е измежду дамите, които ми направи доста мощно усещане сигурно се откроява доста. Харесвам доста методът и на изложение и това, че е директна.

Снимка/jenite.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР