Преди броени дни Мария Илиева обра овациите за страхотната си

...
Преди броени дни Мария Илиева обра овациите за страхотната си
Коментари Харесай

С инжекции ли се стопи Мария Илиева?

Преди броени дни Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп изпълнителката показва ново, мощно вталено тяло и несъмнено получи редица похвали от феновете си. От последните й фрагменти в обществените мрежи се вижда, че тя тежи съвсем колкото Натали Трифонова.

 

Някои от колежките й се зачудиха дали и тя не е отслабнала, прибегвайки до по този начин модерните сега препарати за надзор на диабета. Тримесечната терапия се организира под здравно наблюдаване като се слага по една инжекция седмично. Четири дози от известния „ Оземпик “ костват 200 лева, което значи, че е безусловно по джоба на заможната изпълнителка. Изглежда Мария е свалила към 20 кг. от тежестта си.

 

Припомняме, че въпросният медикамент се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 и съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката.

 

Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова.

Очевидно въпросното лекарство е извънредно съвременно измежду изпълнителките. Не излиза наяве обаче дали си дават сметка за цената, която ще платят за вталяването си, защото този препарат е с доста съществени странични резултати и нанася много вреди.

Някои от почитателите на дуетната половинка на Графа подозират, че не е изключено тя да отслабва с фотошоп и действително да не е толкоз стройна.

 

„ Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не наподобява по този начин онлайн, само че ще разберем през есента, когато ще стартира „ Гласът на България “ и ще се види действителното тяло, макар че към този момент и в малките екрани употребяват филтри, които разкрасяват и вталяват “, разясняват чудещите се на новата фигура на Мария Илиева.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Мария Илиева певица отслабване здраве Оземпик вредно за здравето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР