Преди броени дни Камелия сподели в Шоуто на Николаос Цитиридис“,

...
Преди броени дни Камелия сподели в Шоуто на Николаос Цитиридис“,
Коментари Харесай

Камелия разкри в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ болките и предизвикателствата по пътя й към майчинството

Преди броени дни Камелия показа в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, че цели 15 години се е борила да стане майка. За никого не е загадка, че хитовата изпълнителка мина през редица провокации и болки, до момента в който сбъдне фантазията си. Причината да напомни персоналната си история е да вдъхне кураж на 150 000 двойки у нас, за които знае, че водят същата тежка битка-

 

Камелия не пропусна да подчертае, че системата не работи в интерес на тези двойки и те се сблъскват с всевъзможни пречки. Тя недоумява за какво тези двойки би трябвало да бъдат лъгани, отхвърляни и третирани като втора употреба хора, а с цел да осъществен фантазията си им се постанова да пътуват в чужбина. Никак не са малко тези, които от отчаяние се пропивали, пропадали и даже посягали на живота си единствено тъй като се чувствали негодни да станат родители.

 

Поради обстоятелството, че певицата измина този дълъг и нелесен път, е наясно със статистиката и с множеството неразрешени към момента проблеми у нас.

За никого не е загадка, че в продължение на 15 години Камелия опита всичко, с цел да сбъдне фантазията си да гушне своята рожба. Тя мина през доста премеждия – освен физически, а и душевен. При нея имаше проблем с износването на плода, а не със забременяването. Именно заради тази причина тя претърпя няколко аборта, един от които с близнаци. Била принудена да вземе решението за преустановяване на бременността й малко преди рождения й ден.

 

Изпитала цялата палитра от страсти по пътя към сбъдването на фантазията си, тя въпреки всичко не се отхвърля и резултатът е налице. Така и не разкри обаче по какъв начин се е случило чудото. Припомняме, че Камелия, която този януари стана на 52 години, разгласи точно на Великден, че е станала майка. По-късно стана ясно, че с приятеля й Цветин, са станали родители на момченце, което носи името Баян.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР