Преди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият

...
Преди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият
Коментари Харесай

Преди броени дни големият актьор Иван Иванов навърши 67 години, синът му го зарадва с подарък

Преди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият подарък за персоналния му празник пристигнал от сина му Стефан, по-известен като Wosh MC.
Наследникът на огромния артист, който сграбчи купата „ Любимата звезда на България “ в тазгодишното издание на „ Биг Брадър Мост Уонтед “, подарил половината от заработения хонорар на татко си.
Стефан не знаел защо родителите му ще решат да употребяват парите, само че бил удовлетворен, че най-сетне съумял да им помогне финансово. „ Имат потребност от ремонт на къщата в село Оборище, където живеят. Майка може да си купи нови уреди за кухнята, нали е кулинарка “, споделя синът на звездата. Специално за празничния мотив на баща си той отишъл на крайници да ги види и да вдигнат дружно тостове хем за рожденика, хем за успеха в „ Брадъра “.

Родителите му се изказали ласкаво за присъединяване му в шоуто и били горди от неговото показване. Wosh разкрива, че с остатъка от хонорара, който запазил за себе си, щял да заведе Мария на странствуване.
Двамата от дълго време възнамерявали да попътуват по света, само че все нямали опция. Близки до рапъра издават, че още през март месец тази година той ѝ паднал на колене с пръстен, а тя приела, само че за годежа Уош не обелва и дума.
Човекът, който ги срещнал, била някогашната му възлюбена – актрисата Радина Кърджилова.

С нея Уош изкара близо 9-годишна пламенна обич, само че след това пътищата им се разделиха и в този момент са единствено другари. Стефан и Мария имат 12 години разлика във възрастта, като тя е едвам на 22, а той скоро чукна 34. Според родителите му към този момент му било време за деца. Те харесвали доста снахата и щели да се радват, в случай че скоро станат баба и дядо. Семейството на Мария също приело Уош с отворени прегръдки. За хубавицата се знае, че произлиза от актьорско семейство и е внучка на Борис Луканов, който също гледал с наслада изявите на кандидат-зетя по малкия екран.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР