Преди броени дни бившият заместник-началник на Усткраинския Генерален щаб Игор

...
Преди броени дни бившият заместник-началник на Усткраинския Генерален щаб Игор
Коментари Харесай

Какво ще стане с Украйна, ако се опита да атакува моста в Крим

Преди броени дни някогашният заместник-началник на Усткраинския Генерален щаб Игор Романенко направи изказване по отношение на уязвимостта на моста в Крим от въздуха – авиация, ракети с наземно и морско базиране. Руският Телеграм-канал „ Майор и Генерал ”, свързван с разнообразни силови структури му разгласява отговор, чийто създател сигурно е освен от ранга на Романенко, само че обръщението подсказва, че евентуално се познават. ***
„ Товарищ военачалник! Чисто теоретически е допустимо да се нанесе удар по моста. Но защото той, както и всяка територия на Русия, надеждно се охранява от средства за Противовъздушна отбрана, то това надали ще се случи. Но ние желаеме да разкажем друго.

Ако вие се ръководите от военни концепции от миналия/по-миналия век, считате, че блокирайки каналите за материално-техническото обезпечаване, ще можете умерено да атакувате Крим през Перекопската шийка, а изтощената (без моста) съветска войска ще го отбранява с последни сили, то можем на ви уверим, че всичко това не е по този начин.

Всяка офанзива на Кримския мост ще бъде еднопосочно оценена като експанзия срещу Руската федерация. Отначало Въоръжените сили ще проведат интензивна въздушна интервенция, в която ще бъдат изцяло остатъците от Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на УВС, а по този начин също ще бъдат изумени най-важните държавни и военни обекти, преди всичко детайлите на системата за ръководство на страната и Водоснабдителна система. След това след 10-12 часа (най-късно след денонощие) след офанзивата от въздуха, предните елементи ще излязат в покрайнините на Киев. Ето каква цена ще бъде заплатена за случката.

Добавка. Във вашата столица в този момент се укрива от грузинските управляващи товарищ Саакашвили, той ще ви опише какво става, когато пътят към столицата ненадейно се оказва напълно свободен и съветските десантчици умерено се фотографират на фона на покрайнините на Тбилиси.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР