Преди броени дни беше представена у нас най-новата серия смартфони

...
Преди броени дни беше представена у нас най-новата серия смартфони
Коментари Харесай

3D изкуството оживява с Xiaomi и новата серия Redmi Note 11

Преди броени дни беше показана у нас най-новата серия смарт телефони Redmi Note 11. За да се означи началото на продажбите на българския пазар, две специфични 3D съоръжения бяха основани особено за мотива. Те са рисувани на ръка в продължение на 5 дни от три български художнички от GIART, които с работата си са известни в Европа и Съединени американски щати. Ключовото при инсталациите е, че би трябвало да бъдат снимани от избрана точка, с цел да се запечата 3D илюзията.

Двете съоръжения, въодушевени от слогана „ Изправи се пред предизвикването “, са ситуирани на етаж 2 от двете страни на Playground в Paradise Center в София до неделя (27-ми фверуари). Всеки клиент, който се снима с една от тях, може да се включи в специфична игра с награди. Необходимо е да се качи фотографията в профила в Instagram, да се тагне @ и да се добави хаштаг #Redminote11BG.

Сред участниците ще бъдат изтеглени ръчно трима, които ще завоюват следните награди - Redmi Note 11 Star Blue (4GB RAM 128GB ROM), Redmi Smart Band Pro и Redmi Buds 3 Pro. Пълните правила на играта можете да откриете тук:

При инсталациите посетителите ще имат опцията да тестват двата смарт телефона, които са основни за нашия пазар – Redmi Note 11 Pro 5G и Redmi Note 11. Първият от тях е със моден дизайн, който с цветовете си придава на смарт телефоните напълно нов образ и чувство. Моделът има характерности като камера, екран, батерия и процесор на равнище флагман, като по едно и също време с това е и на налична цена.

Redmi Note 11 към този момент е в продажба на българския пазар и се предлага в следните цветове – Graphite Gray, Twilight Blue и Star Blue. Той разполага с 90Hz AMOLED екран, Snapdragon 680 процесор,33W Pro бързо зареждане и 5000mAh батерия.

Всеки, който закупи смарт телефона Redmi Note 11, ще получи безвъзмезден експериментален интервал от 2 месеца за YouTube Premium за 0,00 лева.* Партньорството на Xiaomi с YouTube предлага разширени безвъзмездни пробни версии на YouTube Premium на определени устройства. Предимствата на YouTube Premium включват абонамент, където потребителите могат да получат безграничен достъп без реклами до повече от 80 милиона публични песни плюс осъществявания онлайн, кавъри и ремикси.

До 6-ти март потребителите, които закупят Redmi Note 11 (във версия 4+64 или 4+128GB) от оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center или онлайн на mi-bulgaria.com, ще получат специфичен подарък от Xiaomi.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР