Преди броени часове в Ню Йорк се проведе Met Gala

...
Преди броени часове в Ню Йорк се проведе Met Gala
Коментари Харесай

Секси провокациите на Met Gala 2019

Преди броени часове в Ню Йорк се организира Met Gala 2019. Локацията на събитието може да е обичайната - Музеят на изкуството " Метрополитън " в Ню Йорк, само че всяка година балът с благотворителна цел, проведен от Vogue, се трансформира в неповторим по рода си церемониал на суетата и ексцентричните хрумвания.

И този път събитието мина в нормалния си дух. За 71-а поредна година десетки звезди минаха по розов, не червен килим, с цел да показват до каква степен се простира тяхното въображение и това на екипа им. Изненадите са доста, по тази причина започваме поред.

Кейти Пери по никакъв начин не я слуша главата и това ни го е доказвала нееднократно в свои клипове и на сцената. Затова Met Gala е събитието тъкмо като за нея - с цел да покаже цялата си полуда и в дословния смисъл на думата да грейне.
 Снимка 421912

Е, този път тя закупи формата на рокля, наподобяваща прекомерно доста на полилей, с цел да нямаме място за подозрение какво са желали да ни покажат певицата и нейният стилист.
 Снимка 421913

Лейди Гага е друга изпълнителка, която ни изненадва единствено когато е облечена и се държи обичайно. Е, нощес не беше от тези вечери. Певицата и актриса се появи с тоалет, който предвещаваше изненади - три рокли една върху друга.
 Снимка 421916

 Снимка 421917

Тя разигра цялостен театър на розовите стълби и след артистично събличане, в което й помагаха няколко мъже, остана единствено по долни дрехи и не пропусна да се потъркаля в този тип пред звезди и фотографи.
 Снимка 421919

Рап изпълнителката Cardi B реши, че щом аленият килим не е традиция за Met Gala, то тя ще го вземе със себе си. През годините сме виждали редица рокли на известни дами, които съумяват съвсем да скрият стълбите, на които театралничат, тъй като тоалетът на някогашната стриптизьорка не е чак подобен възторг. Тя обаче несъмнено се е постарала, с цел да притегли погледите. И съумя.
 Снимка 421910

 Снимка 421911

Селин Дион за следващ път потвърди, че за нея годините не са никаква спирачка за желанието й да демонстрира колкото се може повече от тялото си. Певицата се появи с провокативна, златиста рокля с ресни, която разкри великодушна панорама към тънките й крайници.
 Снимка 421922

На главата си имаше не по-малко незабравим аксесоар, който евентуално й оказа помощ да влезе в ролята на богиня. Въпреки че наподобява малко и на пернато...
 Снимка 421923

И като заговорихме за проявление на плът, разумно стигаме до Емили Ратайковски . Моделът, кой стана супер известен с идеално плоския си стомах и охолно дупе, не пропусна опцията още веднъж да покаже физика.
 Снимка 421928

За малко да пропусне да скрие някой по-специфични елементи от тялото си, само че очевидно всичко е обмислен риск. Ратайковски показа в Instagram, че визията й е въодушевена от тоалети на Шер. А черешката на нейния са крилата върху ушите й.
 Снимка 421929

Plus-size моделът Ашли Греъм също самоуверено заголи бедра, макар че мнозина биха го определили за недопустимо, тъй като не наподобява като Емили. Греъм обаче стана толкоз известна точно тъй като не й пука, че не е слаба. Този път тя предизвика с тоалет на Gucci, който май кардинално е от две елементи, само че Ашли избра единствено сакото, което едвам покрива формите й.
 Снимка 421931

Точно в неин жанр, Ким Кардашиян също остави много малко на въображението ни. Тя се появи с рокля в физически цвят, покрита с големи кристали. Кание Уест пък бледнееше до нея с много елементарното си черно яке.
 Снимка 421933

 Снимка 421934

Кайли и Кендъл Дженър също демонстрираха чудатост в разнообразни цветове, доближавайки се много до образа на две феи от приказките.
 Снимка 421935

Тенисистката Серина Уилям се появи дружно със брачна половинка си Алексис Оханиян. Докато той заложи на черно-бяла класика, тя събра погледите с блестящо жълта рокля. Но акцентът във визията й несъмнено са кецовете на Nike.
 Снимка 421936

Джаред Лето несъмнено се трансформира в сензацията измежду мъжете на Met Gala 2019. Той се появи с копие на своята глава под мишница. Подобно скимване видяхме на няколко фешън ревюта тази година, а артистът очевидно го е припознал като страхотна концепция за привличане на внимание.
 Снимка 421937
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР