Преди близо два месеца Том Ханкс притесни своите многобройни почитатели,

...
Преди близо два месеца Том Ханкс притесни своите многобройни почитатели,
Коментари Харесай

Най-добрият мъж в Холивуд навърши 64

Преди близо два месеца Том Ханкс тормози своите многочислени фенове, откакто стана ясно, че артистът се е заразил с Covid-19 по време на фотосите на новия филм, в който взе участие и който се снимаше в Австралия. Лентата е биографична за живота на Елвис Пресли и режисьор е Баз Лурман. А в него Том Ханкс извършва ролята на някогашния управител на Елвис Пресли - Том Паркър.

Актьорът и брачната половинка му Рита Уилсън прекараха заболяването в Австралия, като в началото бяха настанени в болница, а след това останаха на континента за домашно лекуване. След като се възвърнаха, се върнаха в Калифорния, само че скоро Том Ханкс показа, че няма визия по кое време ще се върне още веднъж на работа предвид на пандемичната конюнктура в света, написа life.dir.bg.

Това в действителност е тъпо за всички, които желаят час по-скоро да видят любимеца си в нова роля, а Том Ханкс несъмнено е измежду актьорите, които знаят по какъв начин да пленят сърцата на публиката. На фона на всички свои холивудски сътрудници, единствено него можете да наречете " Гениалният наивник на Холивуд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР