Преди 96 часа, на 7 февруари, щастливец от Пловдив успя

...
Преди 96 часа, на 7 февруари, щастливец от Пловдив успя
Коментари Харесай

Джакпотът в Тото 2 отново падна

Преди 96 часа, на 7 февруари, щастливец от Пловдив съумя да отгатне всички цифри в играта Тото 2 – 6 от 49, печелейки близо 8,5 милиона лв..

Днес, единствено 4 дни по-късно, още един българин се причислява към увеличаващото се семейство на тото милионерите, познавайки още веднъж всички изтеглени цифри от същата игра и печелейки цели 2 110 714 лв.. Така общата сума на двата джакпота, които Спорт Тото обезпечава на късметлиите, единствено за няколко дни, доближи колосалната сума от 10 541 849 лв.!

Магическата композиция от числата 10, 31, 34, 43, 44 и 48 обезпечава по-спокойно бъдеще за столичанин, взел участие в играта с абонаментен фиш. Той е 114-ият милионер от игрите на Българския състезателен тотализатор, като се надяваме сега да чества изключителната вест с близки и другари.

Приказните истории за малцината забогатяващи за секунди избраници на ориста не престават. В неделя, по време на тегленето на 12 тираж на Спорт Тото, следващият късметлия ще има късмет да се добере до идната кръгла сума от 2.1 милиона лв., колкото е стартовият
джакпот.

Опитайте и вие своя късмет! Играйте постоянно и не се отхвърляйте. Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата http://www.toto.bg/.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР