Преди 9 месеца Кирил Петков лично разговаря с мен да

...
Преди 9 месеца Кирил Петков лично разговаря с мен да
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Преди 9 месеца Кирил Петков лично разговаря с мен да стана министър

Преди 9 месеца Кирил Петков персонално беседва с мен да стана министър ", съобщи пред публицисти вътрешният министър Калин Стоянов, съобщи репотер на " Фокус " .

Вътрешният министър не знае за какво в този момент от ПП-ДБ са сложили като изискване промяната му, с цел да има кабинет.

" Вероятно някои от тези хора не им харесва фактът, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти, евентуално не им харесва фактът, че предходната година ние получихме извънредно висока оценка от задачата по Шенген, която отвори пътя за договаряния и която способства да бъдем признати в Шенген, евентуално не им харесва фактът за това, че от началото на тази година досега ние имаме 25 по-малко жертви по пътищата съпоставено със същия интервал на предходната година ", добави Стоянов.

По думите му не знае какво срещу него имат. " Аз не съм част от преговорните екипи, за мен значимото е да продължа да извършвам служебните си отговорности ", сподели още той.

Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР