Преди 7 дни Диего Марадона - световният шампион по футбол

...
Преди 7 дни Диего Марадона - световният шампион по футбол
Коментари Харесай

Пеле към Марадона: Ти си несравним! Обичам те!

Преди 7 дни Диего Марадона - международният първенец по футбол с Аржентина от 1986 година, напусна този свят. Новината потопи в тъга милиони, даже най-големите му съперници.

Дон Диего беше апетитен за един от най-изкусните на терена, а разногласието дали той или трикратният международен първенец с Бразилия - Пеле, би трябвало да носи купата " Най-добър в историята ", остана неуреден.

Двамата може да са огромни съперници в анкетите, само че в действителност са другари и неведнъж са показвали почитание един към различен. Дори в този момент, когато Марадона не е измежду нас, Пеле не пропусна да се обърне към него и да му каже, че го обича! И му липсва!
Вижте тази обява в Instagram.

" Днес стават 7 дни, откогато ти ни напусна.

Много хора обожават да ни съпоставят, вършат го цялостен живот. Ти беше талант, който плени света. Магьосник с топка в краката. Истинска легенда. Но над всичко това, ти беше огромен другар с голямо сърце.

Аз знам, че през днешния ден светът би бил доста по-добър, в случай че по-малко съпоставяме, а повече просто оценяваме и приветстваме тези, които заслужават. Ти си непостижим, желаех да ти го кажа.

Пътят ти е маркиран от почтеност и искреност. По твоя си неповторим метод ни научи по какъв начин да обичаме, а и да споделяме " Обичам те " по-често. Внезапното ти овакантяване на света не ми даде опция да ти го кажа, тъй че ще го напиша: " Обичам те, Диего! "

Приятелю, благодаря ти за всичко, за целия ни път дружно.

Един ден в Рая, може пък най-сетне да се съберем в един тим. И тогава за първи път аз няма да подвигна ръка във въздуха, с цел да чествам гол. А от наслада, че съм до теб на игрището и мога да те прегърна. ", написа бразилецът в обществените мрежи.

Снимка: Instagram

Пеле беше измежду първите, които показаха своите съболезнования към фамилията на Марадона. Часове откакто стана ясно, че аржентинецът е поел последния си мирис, той написа трогателно известие, в което съобщи, че ще се радва един ден да се срещнат на небето и да поиграят дружно.

Пеле и Марадона, са извънредно разнообразни като темперамент. Докато бразилецът постоянно е показал невзискателност, починалият Дон Диего е прочут със своята импулсивност и плевел метод на живот, включващ корист с алкохол и опиати.

Мненията на почитателите бяха полюсни, като предстоящо бразилците поддържат Пеле, а аржентинците - Марадона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР