Преди 6 месеца гласувахме за парламент, но кабинет така и

...
Преди 6 месеца гласувахме за парламент, но кабинет така и
Коментари Харесай

„Парламент 49. Време за избор“: bTV ще покаже всичко най-важно от изборния ден

Преди 6 месеца гласувахме за парламент, само че кабинет по този начин и не получихме. Сега сме на прага на петите подред парламентарни избори за последните две години и bTV е изцяло подготвена да ви покаже всичко най-важно от изборния ден със 17-часов маратон.

„ Парламент 49. Време за избор “ онлайн от 7 сутринта

„ Още по-готови сме, защото това в последните две години ни се случва прекомерно постоянно. Затова екипите не излизат от този темп. Гледаме да надграждаме, с цел да бъде още по-интересно, по-смислено и по-детайлно “, изясни Веселина Петракиева, основен редактор на bTV Новините.

Снимка: bTV

„ bTV Новините са мощ и хората имат доверие в тях. В утрешния ден в ефира на bTV ще има вести на всеки кръговиден час – от 7 часа сутринта до среднощ, с цел да може на всеки прецизен час човек да разбере какво е най-важното, което се е случило до този миг “, добави тя.

„ Чрез гостите, които сме поканили, ние ще се опитаме да убедим хората, че има смисъл да се гласоподава. Знам какъв брой е мъчно, знам какво факсимиле наподобява и какъв брой са се уморили хората, само че това е нашето право и нашият лост да се случи нещо хубаво отсега нататък “, акцентира Веселина Петракиева.

Снимка: bTV

Маратонът по bTV „ Парламент 49. Време за избор “ стартира тъкмо в 7 ч. сутринта с 5-часово предаване с водещи Жени Марчева и Веселина Петракиева . Те ще посрещнат в студиото известни, умни и  съумели българи и ще покажат първите часове на изборния ден. Сред техните посетители ще бъдат професори, предприемачи, режисьори, актьори, икономисти. С разбор на изборния ден ще се включат анализатори, публицисти, психолози и специалисти по сигурност. От изнесеното студио на bTV с забавни събеседници ще се включва Румен Скрински и дружно ще проследим гласуването на водачите на партиите до обяд.

„ Тръпката и адреналинът остават. Предизвикателството е да сме още по-добри и имам вяра, че ще бъдем такива “, уточни водещата на bTV Новините Лиляна Боянова.

Снимка: bTV

През целия ден от 7 сутринта до 23 ч. на всеки кръговиден час в новинарските излъчвания ще научаваме най-важното досега. Сутрешните излъчвания ще показва Виктория Готева , а тъкмо в 12:00 ч. стартира обедната емисия на bTV Новините, в която в 60 минути с Виктория Петрова и Юксел Кадриев ще проследим всичко най-важно до този час за предварителния избор и по останалите настоящи тематики, а в излъчванията след 20 ч. обстановката ще следи Лиляна Боянова .

„ Ние сме голям екип. Над 200 души ще работят на следващия ден. Ние сме тим, който излиза, с цел да даде най-хубавото “, добави водещият на „ 120 минути “ Светослав Иванов.

Снимка: bTV

„ Пети следващи избори, само че това е част от демократичния развой. България не е изключение. Все още не сме подобрили върха на Израел. Засега сме равни - те също са имали пет пъти избори, само че в границите на три години. Гласуването е нещо като обединяване в интервал на рецесия. Много се надявам повече хора да излязат и да гласоподават “, сподели още той.

От 16 ч. в ефира на bTV стартира извънредното издание на „ Лице в лице “ с водещ Цветанка Ризова.

Големият избирателен театър стартира в 17 ч. и продължава до среднощ от три разнообразни специфични изборни сета. Антон Хекимян ще разисква с гостите си значимостта на вота и вероятните разновидности за излизане от политическата рецесия, както и ще показва мнението на феновете.

Изнесеното студио на bTV ще бъде на мястото, към което всички се стремят – Триъгълника на властта сред Президентството, Министерски съвет и административната постройка на Народното събрание. Там водещият на „ Тази заран “ Златимир Йочев ще си партнира с политическия кореспондент Ванина Недкова , която за първи път влиза в ролята на водеща. Те ще беседват с известни персони със мощни позиции.

Преки включвания, репортажи и плурализъм на отзиви ще предложат и водещите Мария Цънцарова и Светослав Иванов от студиото на bTV. Техни събеседници ще бъдат известни лица и експерти, с които ще разясняват електоралните настройки и упования.

Веднага след централната емисия на bTV Новините от 19 ч. феновете на медията ще посрещнат първите данни от „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет ЛИНКС “ в основни райони на страната.

След първите публични резултати от екзит половете Иван Георгиев ще показа по какъв начин ще бъдат ситуирани партиите в идващия парламент и дали може да чакаме устойчиво ръководство.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР