Преди 3 години актьорът Рашко Младенов издаде книгата „До последен

...
Преди 3 години актьорът Рашко Младенов издаде книгата „До последен
Коментари Харесай

Рашко Младенов: Единственото, което искам да скрия, е личния си живот

Преди 3 години артистът Рашко Младенов издаде книгата „ До финален дух “ – неговата креативна автобиография. Сега феновете му могат да видят и пиеса със същото заглавие, въодушевена от книгата.

„ Писах книгата до момента в който бях в Москва, от нямане какво да правя там “, описа Младенов в студиото на „ Тази събота и неделя “. „ И тъй като по този начин се случи, че на половина съм в това време и на половина в това, имам ужасно забавни истории. “

Той също по този начин се похвали, че самичък е написал книгата, вместо да приказва на някой публицист, който след това да оформи текста.

Някои от най-забавните истории от книгата са намерили място в пиесата. Всяка една от тях е „ тествана “ посредством приятелите му – те първи са чували историите и са му помогнали да избере най-подходящите.

„ Трябва да ви кажа, че най-отговорен съм се чувствал като шеф на Сатиричния спектакъл “, разкри Младенов. „ Тогава цялото ми създание беше в това. 9 години върших това непрестанно. Но другото, което беше същинската ми вътрешна нужда, е музиката. “

По тази причина музиката участва доста мощно в „ До финален дух “. От години Рашко Младенов свири всеки ден по няколко часа. Той се дефинира като непрофесионален пианист и това му запълва дните.

Единственото, което Рашко Младенов желае да скрие от феновете си, е персоналният си живот. Той също е доста цветен, бездънен и изменчив, само че артистът няма никакво желание да го споделя.

„ Това към този момент се трансформира в жълтории, това са персонални неща “, сподели той. „ Ще засегна хора с тези истории, тъй като по този начин са се случили нещата. “

Премиерата на „ До финален дух “ е на 28 септември в спектакъл „ Сфумато “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР