Преди 24 часа любимият попфолк зевзек Константин беше приет по

...
Преди 24 часа любимият попфолк зевзек Константин беше приет по
Коментари Харесай

Обявиха защо Коцето в болница и какво предстои

Преди 24 часа обичаният попфолк зевзек Константин беше признат по неотложност в болница, което разбрахме от сторито, кпоето той пусна в обществените мрежи от болничното си легло. Фотосът демонстрира, че изпълнителят изпитва мощни болки, само че по този начин и не се разбра каква е повода за тежкото му положение.

Достоверни източници настояват, че се постанова на Коцето да му създадат интервенция по неотложност.

Преди година Константин се подложи на интервенция по унищожаване на херния. Оказа се, че още веднъж има болки на оперираното място и се постанова да отворят към този момент зарасналата рана и да видят какво се случва. Специалистите са безапелационни, че става въпрос за лека намеса и нищо съществено.

Константин пък е решил да се възползва от най-новата и съвременна технология, посредством която благодарение на системи вливат в организма всички типове витамини. Процедурата е необятно публикувана в международен мащаб, а в този момент прави първи крачки и в България. Необходими са две инжекции, които се слагат в интервал сред 2 месеца. Цената на една численост е 15 000 лв.. От тази услуга се възползват доста известни футболисти, а резултатите са впечатляващи, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР