Преди 186 години гордо и родолюбиво Карлово роди най-свидния син

...
Преди 186 години гордо и родолюбиво Карлово роди най-свидния син
Коментари Харесай

Радев: Апостола прекрачи в безсмъртието, за да живее България

Преди 186 години гордо и родолюбиво Карлово роди най-свидния наследник на България. Неговият земен път не е дълъг, само че делото и препоръките му надживяват епохата, предават се през вековете и трансформират цялостен един народ. Това съобщи президентът Румен Радев на тържествената заря-проверка в Карлово.

Дякон Левски проповядваше свободата. От дръзките слова на Апостола покълна нова България и вярата, че против задружните старания на народа ни не може да противостои най-силната буря, съобщи президентът.



Възкресяването на българската страна е наша обща висша цел, сподели Радев. Истинската битка на Левски да вгради свободата и справедливостта в темелите на новата българска държавност.

Свободата е постижима единствено в случай че е съзнателен избор. Чистата и свята република още е несбъдната цел, съобщи Радев.

По пътя към построяването на демократична, мощна и почтена страна, българите знаят, че колкото и да е сложен пътят, паралелно с тях ще крачи Апостола на българската независимост, сподели президентът.  

Апостола прекрачи в безсмъртието, с цел да живее България, заключи президентът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР