Преди 15 години, през 2004 г., пилоти от ВМС на

...
Преди 15 години, през 2004 г., пилоти от ВМС на
Коментари Харесай

Пилот от ВМС на САЩ разказа за срещата си с НЛО по време на полет ВИДЕО

Преди 15 години, през 2004 година, водачи от Военноморски сили на Съединени американски щати са видяли в небето огромен брой случайно летящи обекти с незнаен генезис. Сред тези водачи е бил и Чед Андърууд. Мъжът е съумял да запечата обектите с камератата си.

За първи път за видеото написа New York Times преди две години. Наскоро изданието Magazine също се е заинтересувало от невероятната история, като Андърууд не е отказал да даде изявление.

Според думите на водача от военноморските сили, всички били комплицирани най-много от държанието на обектите, което не се подчинявало на законите на физиката.

Също по този начин военните не можели да си обяснят обстоятелството за отсъствието на топлинни потоци, които би трябвало да участват (в края на краищата всяка летяща машина има двигател).

Външно обектите не изглеждали като аероплан. Те също по този начин на 100% не били птици. На височина малко над шест километра не лети нито една птица.

Странното нещо било наречено Tic Tac. Досега никой не може да каже сигурно какво е било следено през 2004 година в небето.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР