Преди 12 дни чашата на търпението към Ивайло Петев в

...
Преди 12 дни чашата на търпението към Ивайло Петев в
Коментари Харесай

Две ключови завръщания в Разград

Преди 12 дни чашата на търпението към Ивайло Петев в Лудогорец най-сетне преля и той бе освободен. На треньорския пост в Разград се завърна изпитаният вид Георги Дерменджиев и първите положителни сигнали не закъсняха. В повторния дебют на опитния експерт орлите изиграха добър мач като посетител против доста класния и безценен Фенербахче и несправедливо отстъпиха с 1:3. На домашната сцена обаче стъпиха назад на победния път след 3:1 над Хебър и 2:0 над Славия. Дерменджиев като че ли познава всяка бримка от процесите на " Хювефарма Арена " и знае по какъв начин с няколко елементарни дейности да поправи най-големите повреди и да насочи хода на събитията в вярната посока.

Но идването на Дерменджиев не е единственото основно завръщане, довело до подобряването на формата на Лудогорец. Другото е на левия краен бранител Антон Недялков, който половин година лекуваше травма в петата. 30-годишният футболист за следващ път сподели, че е един от най-постоянните играчи в шампионата и не може да си разреши да смъкна равнището даже след дълго неявяване. Само за няколко мача той още веднъж се трансформира в най-хубавия български бранител. Но с изключение на със спортно-техническите си умения той е доста потребен за Лудогорец и с лидерските си качества, като вкарва сериозен ред в до неотдавна обърканото показване на отбора в отбранителен проект.

" Въпрос на време, тренировки и акомодация на футболистите е да схванат философията на господин Дерменджиев и да осъзнаят какво чака от тях. Виждате, че започваме да играем по-добре, нека продължаваме по този начин. Ако играем по този начин, както би трябвало, няма да имаме още веднъж никакъв проблем за купата ", безапелационен бе Недялков след успеха с 2:0 над Славия оня ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР