Преди 10 години Доган казва, че трябва да има предсрочни

...
Преди 10 години Доган казва, че трябва да има предсрочни
Коментари Харесай

Бенатова напомни думи на Доган и честити празника на мюсюлманите

" Преди 10 години Доган споделя, че би трябвало да има предварителни избори, тъй като ГЕРБ води страната към дъното, а ръководство не става с " рязане на лентички и циркаджийски номера ".

Питах го тогава, за какво е подкрепил Бойко Борисов за основен секретар, за военачалник и тн. Той отговори, че да ръководи страната е нещо друго от основен секретар.

Допълних: " -Значи ли, че не сте го пресметнали, че ще стигне толкоз надалеч? "
 Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни
Aдски жалко решение е Министерски съвет да си приватизира видео фрагментите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет. Това написа журналис...

Доган отговори: " Това е тематика на различен диалог. "

Този диалог по този начин и не се е състоял. А би включвал и други въпроси: - Защо повярвахте, че посредством Пеевски ще се справите с Борисов? И докога ще се възпроизвежда моделът едно зло да замества друго ", във Facebook.

(цитираният разговор с Доган е излъчен в новините на бтв на 3 септември 2011г., след разкриване на място за поклонение в село Биволяне. Такива обществени диалози към този момент не са вероятни. )

****честит празник на всички мюсюлмани! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР