Предходният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че краят на

...
Предходният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че краят на
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че краят на САЩ ще настъпи през следващите три години

Предходният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че краят на страната му ще пристигна през идващите три години, без обаче да прецизира какво тъкмо има поради, написа английският вестник.

Според някогашния водач на Белия дом, Съединени американски щати „ в действителност са тръгнали надолу през последните осем месеца и то по метод, както в никакъв случай до момента “. Тръмп направи изказването в предаването на някогашния си прессекретар Шон Спайсър по консервативния канал Newsmax.

„ Когато отидем на тези избори, които ще се проведат след 22 и 24 години, тогава няма да имаме страна “, акцентира той и също по този начин за следващ път съобщи, че президентският избор през 2020 година е бил „ подправен “.След като чу думите на Тръмп, Спайсър небрежно редуцира изявлението, като сподели: „ Благодаря ви, че ни отделихте от Вашето скъпо време “, означават от редакцията.

По-рано Dominion Voting Systems съди Newsmax по обвинявания в клюка за разпространяване на дезинформация и лъжливи изказвания за измами, осъществени благодарение на машините за гласоподаване на компанията. Размерът на желае е 1,6 милиарда $. Newsmax също се придържа към позицията, че каналът „ просто е докладвал за обвиняванията, инициирани от известни общественици “.

През последните няколко месеца Тръмп нападателно подлага на критика наследника си в Белия дом Джо Байдън за изтеглянето на американски войски от Афганистан. Той остана правилен на своята позиция и този път.

„ Байдън щеше да бъде популярен обединител... Но той не е обединител, той е тъкмо противоположното, той е по-лош от Обама. Въпреки че, несъмнено, мнозина имат вяра, че Обама към този момент управлява държавното управление “, сподели Тръмп.

Бившият американски водач наподобява ще се кандидатира още веднъж за президент през 2024 година Въпреки че към момента не е направил публично изказване по този въпрос, Тръмп не изключва опцията, като по едно и също време с това провежда и манифестации. Той неведнъж е намеквал, че единствената причина, заради която към момента не е оповестил присъединяване си в изборите, са разпоредбите за финансиране на политическа акция в Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР