Предаванията яростно ще кръстосат шпаги за зрителския интерес. По традиция

...
Предаванията яростно ще кръстосат шпаги за зрителския интерес. По традиция
Коментари Харесай

Стана ясно кой печели „Ергенът 3“

Предаванията гневно ще кръстосат шпаги за зрителския интерес. По традиция най-чаканото е „ Ергенът 3 “, което започва на 14 февруари в ефира на Би Ти Ви. То ще се излъчва два дни в седмицата и ще паркира хората пред тв приемниците. Водещ е бъде още веднъж Наум Шопов.

Снимките завършиха в края на октомври на гръцкия остров Родос. Ясна е и победителката, само че името й се пази в загадка от целия екип. Ако някой я издаде го грозят неустойки за хиляди левове. Ясно е единствено, че е певица, а такива във формата има няколко.

От малкия екран, която излъчва най-гледаното риалити у нас, към този момент пуснаха анонс за началото на шоуто. Във визитката си новият ерген Александър Младенов показва сексапил и фигура на Аполон. Мнозина го съпоставиха с турския артист Кьванч Татлъту. Ергенът е сполучлив предприемач с всестранно развити ползи. Има три сестри и един брат.

Привличащ дамите като магнит, Младенов е почитател на сериозните връзки и не признава мимолетните завършения. Семейството за него е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР