Предаванията от новия телевизионен сезон, който очаквахме цяла зима, вече

...
Предаванията от новия телевизионен сезон, който очаквахме цяла зима, вече
Коментари Харесай

Кой ще се ожени в първия епизод от трети сезон на “Мен не ме мислете

Предаванията от новия ефирен сезон, който чакахме цяла зима, към този момент стартираха, като в този момент е ред и на сериалите. " Мен не ме мислете " се завръща по bTV за своя трети сезон, в който животът със своята разноцветност, непредвидени обрати и непредвидени обстановки ще продължи да е на фокус.
 Весела Бабинова и бременна ли е актрисата
Голямата вест на Весела Бабинова

Какво разкри актрисата в профила си в Instagram

От този петък, 24 февруари, както можем да чакаме, още веднъж ще забележим актьорите в основните функции Весела Бабинова (Яна), Рушен Видинлиев (Мартин), Дария Симеонова (Ася), Иван Юруков (Христо), Владимир Люцканов (адвокат Виктор Захариев) и Елена Замяркова (Силвия). Една от изненадите на сериала обаче е, че към тях ще се причислят и още известни артисти, които ще влязат в функциите на епизодични герои. Сред тях са Стефка Янорова, Кръстю Лафазанов и Таня Шахова.

Друго, с което " Мен не ме мислете " ще ни изненада още в първия епизод на новия си сезон, е нов воин. Това ще бъде младият правист Пламен Брезов (Пламен Димов), който е старт другар на Мартин.
 Снимка 607831

Освен това ще проследим новото предизвикателство пред Яна и Мартин и напрегнатата обстановка към обвинявания в обезчестяване на Христо. А за похлупак на всичко ще има и женитба - тази сред на Ясен (Ненчо Костов) и Ваня (София Бобчева).
 Снимка 607833

В третия сезон на сериала взаимоотношенията сред основните персонажи в сериала ще бъдат все по този начин комплицирани и комплицирани, а непредвидени събития и изненадващи обстановки ще продължат да ги изправят пред разнообразни тествания. Дали обаче краят ще бъде благополучен, можем да разберем единствено в случай че гледаме.

" Мен не ме мислете " ще се излъчва всеки петък от 21 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР