Предаването Светът в седем отпада от програмата на Българската национална

...
Предаването Светът в седем отпада от програмата на Българската национална
Коментари Харесай

Предаването "Светът в седем" отпада от програмата на БНТ

Предаването " Светът в седем " отпада от програмата на Българската национална телевизия (БНТ) от април. Това се схваща от пост във " Facebook " на един от създателите на предаването - Йоана Левиева-Сойър. В него повода за решението на управлението на националната телевизия не се оповестява.

От Българска национална телевизия обявиха за " Дневник ", че няма да разясняват до понеделник, когато ще афишират публично какви са измененията в програмната скица на националната телевизия. По-рано тази седмица стана известно, че управлението на медиата разисква разнообразни разновидности на промени.

" Светът е 7 " е предаване, чийто различен създател е Евгения Атанасова. В него се представяше коментар и разбор на интернационалната политика и на международни тематики от седмицата. То се излъчваше всеки петък от 17.30 до 18.00 часа.



Според уеб страницата " Клуб З " още едно предаване ще бъде спряно - " Плюс това ", което се излъчва в събота заран с водещи Милена Цветанска и Георги Милков. На негово място от девет часа ще се излъчва " Денят стартира с Георги Любенов ", което до момента беше единствено в неделя. По информация на уеб страницата повода за прекъсването на двете рубрики е ниският им рейтинг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР