Предаването „След обяд“ по телевизия „Хепи“, на тема кражба и

...
Предаването „След обяд“ по телевизия „Хепи“, на тема кражба и
Коментари Харесай

Шок на живо! Американка призна как се е сдобила с бебе от Сърбия ВИДЕО

Предаването „ След обяд “ по телевизия „ Хепи “, на тематика кражба и продажба на бебета от Сърбия, сподели видео, което възпламени интернет през последните дни, което свидетелства за продажбата на сръбски бебета.

Сандра Райс от Съединени американски щати описа по какъв начин доктор от Сърбия твърди, че е посредничил в процеса на осиновяване на момиче на име Оля от Белград през 1998 година и че цялата "транзакция " коствала малко повече от 10 000 $.

Казвам се Сандра, обаждам се от Америка. През 1998 година със брачна половинка ми осиновихме момиче на име Оля от Белград. Осиновяването е контрактувано от организации за правно ходатайство от Калифорния, Съединени американски щати.



Те ни предоставиха всички контакти и нашата работа беше да се срещнем с Деян С. на летището. Той ни посрещна със своето юго и ни заведе в жилището си, където останахме през целия престой. Трябваше да му плащаме по 200 $ дневно, с цел да ни вози където би трябвало, да спим в жилището му и да ядем по едно хранене всяка вечер.

В жилището му срещнахме жена му, която ни готвеше. Прекарвахме всяка вечер дружно, на никое място не излизахме. Вечерта гледахме сериали с Деян и си припомням, че в този апартамент също имаха птици, споделя американката, която твърди, че сръбският доктор е директно посредничил при противозаконното осиновяване на момичето от Белград.

Трябваше да вървим на разнообразни места всеки ден, споделя тя и прибавя, че са дали парите на юриста на ръка.

За това платихме 10 000 $ в 100-доларови банкноти. Адвокатката се снабди с документите и уреди детето да бъде публично взето.

Когато всичко свърши, се върнахме при Деян, който ни заведе на летището. Върнахме се вкъщи с дете. "Посочих всички детайлности в писмото до майките на изчезнали деца в Сърбия, с цел да могат те да отговорят на останалите въпроси ", споделя Сандра.

Сандра даде документално изказване пред нотариус в Ню Йорк, което по-късно беше изпратено до "Асоциацията на родителите на изчезнали бебета ", където било преведено на сръбски, изясни Ана Пеич, секретар на асоциацията.

В писмото, което тя изпратила до майките на изчезналите деца, се показва, че цялата процедура по осиновяване е траяла към 8 дни и че бебето Оля е прекарало няколко дни в жилището на упоменатия доктор. Съгласно съглашението Сандра и брачният партньор й дали 10 000 $ на адвокатката Ясна, както и спомагателни 1000 $ като подаяние. На лекаря са платени 2800 $, написа американката в писмото.

Ана Пеич показва, че има доста такива случаи в Сърбия и че те са решили да създадат обществено притежание това, единствено тъй като то е изцяло приключено и документите са предадени на способените органи. Тя добави, че единственият претекст на Сандра да разкрие хипотетичната спекулация е благосъстоянието на щерка й Оля, с цел да е осведомена с произхода си и страната, от която произлиза.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР