Предаването Сървайвър“ вече е заснето и екипът, начело с продуцента

...
Предаването Сървайвър“ вече е заснето и екипът, начело с продуцента
Коментари Харесай

Сървайвър вече има победител, зрителите обаче ще разберат името му през пролетта

 Предаването " Сървайвър “ към този момент е снимано и екипът, отпред с продуцента Евтим Милошев се прибира в България до края на седмицата. Остава монтажът и реализирането на финалния епизод, който ще покаже кой ще завоюва шоуто, което се завърна след 7-годишна пауза на българския екран, написа Hotnews.bg

Зрителите ще схванат спечелилият едвам напролет, когато bTV излъчи епизодите, снимани до през вчерашния ден във Филипините. Водещият Владо Карамазов разбули една загадка, като се появи с предходния победител Ваня Джаферович на идентични столове на запустял плаж и по този начин оповести, че в действителност няма да е самичък пред камерата.

Двама водещи има и другото приключенско риалити- " Игри на волята “, което обаче потегля след дни в ефира на конкурентната Нова телевизия. Под мотото " Надхитри. Надиграй. Надживей. "

" Сървайвър “ накара участниците да потвърдят, че триумфът в играта не е въпрос само на физическа мощ, а изисква сложни качества като здрав дух и тяло, съобразителност и стратегическо мислене.

Заради предаването Евтим Милошев остави сина си Петър и брат му Димитър Рачков на грижите на предходния мъж на жена си Христина Апостолова Димитър Рачков-старши. Той ще се върнe ефир надалеч по-рано-още след седмица стартира излъчването на неговото неразрешено шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР