Предаването на поста на председател на КЕВР се извършва в

...
Предаването на поста на председател на КЕВР се извършва в
Коментари Харесай

Иван Иванов към новия шеф на КЕВР: Много важна за КЕВР е нейната независимост

Предаването на поста на ръководител на КЕВР се прави в доста значима зала. В тази зала в продължение на 23 години комисията приема отчета, организира полемики, следва регулаторната политика на комисия. Впечатлен съм, че постът се поема от един млад и деятелен човек. Показахте, че сте наясно с цялата визия за развиване, както и на регулаторната политика на енергетиката. Това разяснява някогашният ръководител на КЕВР Иван Иванов. С тези думи той се обърна към новия ръководител Станислав Тодоров.

" От друга страна няма да пропусна да отбележа, че нещо, което е доста значима за КЕВР е нейната самостоятелност. За да бъдат нашите решения устойчици. Вие го разбирате чудесно, че поемате един доста значим и тежък пост. Това ще бъде една задача, която би трябвало да извършите. С вас ще бъде целият колектив на комисия ", сподели Иванов.

" Когато господин Иванов е бил изран за ръководител е имало същата вълна и стихия от мнения. Както той го направи, след това завоюва доверието на всички парламентарни сили. Остана и още 2 години, откакто му изтече мандатът да служи на страната и на всички консуматори. Оттук нататък ще надграждаме над това, което е направено ", разяснява новият началник на КЕВР Станислав Тодоров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР