Предаването на Люба Кулезич "Честно казано" бе свалено от ефира

...
Предаването на Люба Кулезич "Честно казано" бе свалено от ефира
Коментари Харесай

Люба Кулезич след свалянето й от ефир: Отстрелват ни един по един!

Предаването на Люба Кулезич "Честно казано " бе свалено от ефира на Би Ай Ти. А договорът й - преустановен предварително. Това удостовери и програмният шеф Сашо Диков. Официалното пояснение от малкия екран е, че Кулезич е свалена от ефир, тъй като е изнесла вътрешна информация:
"Договорът ѝ е преустановен по тази причина, че е изнесла в ефира информация, която е от вътрешен темперамент за медията и по този начин поднесената информация основава усещане, че притежателят по някакъв метод е изискал смяна на държание, политика, на тона на малкия екран, което не е правилно ", сподели още Диков пред медиите.
Lentata.com се свърза с Люба Кулезич с въпрос - какво се случва и какъв е нейният коментар за свалянето й от ефира на BiT:
"Телевизията да дава коментар. Откъде да давам аз коментар? Това ми се случва за следващ път в границите на 24 часа, аз получавам това - "Заминавай си ". Официалната позиция на малкия екран я разбрахте нали - че съм била изнесла някаква информация в ефир, не съм изнасяла никаква информация. Шегувала съм се с Митко Павлов във връзка възприятието за комизъм, шаржовете... Очевидно формалната информация е нещо като смокиново листо. Трябва да питате Симона Ангелова (бел. ред. изпълнителен шеф на BiT), която дава отговор за човешки запаси и за тези неща - това е индивидът. 

Те ме питат - за притежателите. Ама притежателите не живеят в България, те са упълномощили оперативното управление на тази дама и допускам, че от нея научават всякакви работи. Те обаче хората са си в Чикаго, идват тук един път на 3-4 месеца, тъй че аз не мога да обвинявам притежателите, тъй като до този миг, аз със Сашо Диков съм работила супер, безусловно съвършено, от позиция на тематична и всякаква друга независимост, цялостен комфорт журналистически, дотам, че съм се шегувала, че тази идилия надали ще продължи дълго като всяка идилия.

Неофициалното пояснение не ми е сведено до знанието, никой нищо не ми е споделил, аз съм търговски индивид за тази телевизия, не съм чиновник, тя тази жена несъмнено и разликата не може да направи, аз съм компания, която има търговски контракт с BiT и той би трябвало да бъде разтрогнат след договаряния в границите на закона. Аз съм в неразбиране, разбирате ли.

Ама при мен непрестанно гостуват хора, които се изричат извънредно искрено, анализирайки сегашната обстановка. При мен оня ден беше Иво Прокопиев откакто го атакува Комисията за конфискация на нелегално добитото имущество. Аз го поканих на диалог от смут, че Дневник и Капитал могат да бъдат затворени, както изглеждаше в началото. Той сподели доста остри и доста точни неща. Възможно е те да са прозвучали рисково за хората, които са вдигнали мерника на Иво Прокопиев. Беше при мене Асен Йорданов, приказва за "Булгартабак " във връзка на турския отчет такива неща, че на мен в ефир ми се изправи косата...

Поне имам щастието в моята дълга журналистическа кариера за първи път в живота ми - за няколко месеца аз съм работила напълно удобно и свободно, и по тази причина считам, че е огромно благополучие. Гадното е, че това свършва като някакъв прекрасен сън, който си го прекъсваш като с ритник в лицето. Много ми е неуютно, тъй като по същия метод Бареков ме изхвърли за 24 часа, те по този начин работят. Тези, които извършват нечии опорки и инструкции. Това е ситуацията, нищо сега повече не мога да кажа, тъй като самата не знам. Но, като виждам по какъв начин ни отстрелват един по един, си мисля, че в това има някаква логичност, нали? ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР