Предаването На кафе“ от години предлага на своите зрители всичко

...
Предаването На кафе“ от години предлага на своите зрители всичко
Коментари Харесай

Тайната на иновативния метод, който ви връща биологичната младост без ботокс и филъри

Предаването „ На кафе “ от години предлага на своите фенове всичко забавно от света на шоубизнеса, изкуството, хубостта и всичко, което вълнува модерната жена.

► 

Най-новата графа с Ина Чочева следва да ни срещне с експерти от разнообразни области от света на хубостта.

„ Понеже това е сфера, която се развива извънредно динамично, моята цел е да обобщавам цялата информация, да обединя всички тематики, свързани с всичко най-ново, настоящо, само че и ефикасно към продецурите в модата, здравето и хубостта “, разяснява в ефира на NOVA Ина Чочева.
 Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа  Всичко за пептидите: тайната за млада и красива кожа
Подходящи ли са филърите за всяка възраст и всяка зона на лицето? Как може ботоксът да ни направи да изглеждаме по-млади, само че и да помогне против изпотяването? Какво можем да създадем, с цел да се усещаме по-добре в кожата си?

► 

Това са единствено част от въпросите, чиито отговори ще търси Ина със своите специфични посетители.

 жена лице кожа iStock

Първият посетител в рубриката е доктор Николай Царибашев, който открехва вратата към регенеративната медицина и хармония. Това е новаторски способ, който връща биологичната младост.

► 

Методът е извънредно потребен в битката с доста проблеми като остаряването, стриите, белезите от акне, косопада и т.н

„ Регенеративната медицина се занимава с това да възвръща изгубени човешки функционалности “, разкрива доктор Царибашев. „ Това значи кожата да бъде уплътнена, да получи повече разтегливост, по-добра хидратация, единствено че без да се намесваме по някакви нефизиологични способи. “

При метода експертите употребяват знанията за това по какъв начин човешката тъкан старее, с цел да се направи тази тъкан биологично млада.

► 

В битката с измененията, които настъпват в тялото ни с годините, най-важният въпрос е по какъв начин една клетка старее. Това зависи от намаляването на стволови кафези, хормоналните промени в организма и енергийната система на клетките.

„ Тази испанска технология води до това да даде оня тласък на човешките кафези, който из липсва, а точно растежните фактори. Тъканите стартират да се уплътняват от единствено себе си, създават повече колаген, еластин и хиалуронова киселина “, разяснява още експертът.

► 

 жена ръце бръчки кожа Thinkstock

При технологията се употребява плазма, богата на растежни фактори, с цел да се възстановят тъкани или техни функционалности. Ефектът визира фини линии, бръчки, стрии, белези, косопад и всевъзможни сходни проблеми по кожата.

В предаването " На кафе " доктор Николай Царибашев насочва вниманието и към светлинната терапия за повече произвеждане на колаген или угнетяване на възпаления и бактериални инфекции като акне и розацея. 

Доколко е допустимо да възвърнем биологичната си младост и по какъв начин тъкмо се случва това, разберете от видеото от „ На кафе “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР