Предаването „На кафе” излезе в лятна ваканция и водещата Гала

...
Предаването „На кафе” излезе в лятна ваканция и водещата Гала
Коментари Харесай

Тайните на перфектната форма на Гала

Предаването „ На кафе” излезе в лятна почивка и водещата Гала също хукна по почивки. Блондинката и мъжът ѝ Стефан Николов отпътуваха за Тоскана, където сега се отдават на романтика и приятни страсти. Засега плевенчанката не мисли за работа, тъй като утринното тв шоу ще се върне в ефир чак през септември. Тя разгласява фотография в обществената мрежа на фона на хубав плаж по залез слънце и провокира доста позитивни мнения.

„ Гала наподобява наспала се и отпочинала”, „ Гала, ти не остаряваш! Каква е тайната?”, пишат фенове на водещата под фрагмента. Факт е, че тв звездата към този момент е на 54 години, само че към момента наподобява свежа и енергична. По нищо не проличава да страда от напредването на времето. Блондинката поставя старателни грижи за външния си тип и всички са безапелационни, че много младее.

Неотдавна Гала разкри на почитателите си по какъв начин поддържа положителната си форма. „ Не пия газирано, заобикалям захар и бяло брашно. Ако през уикенда прекаля с храната, след това 2-3 дни съм на салати”, изяснява русокоската за режима си. Що се отнася до спорта – тя се пробва да намира време и за тренировки, тъй като счита, че като известно лице има обвързване към феновете да наподобява добре.

Звездата от години опъва лицето си с ботокс, поставяла си е и дермални филъри. В тази връзка признава, че преди време е имала много неприятни прекарвания, макар че се доверява единствено на най-хубавите експерти. „ Попълних си назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха настрана и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо. Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите – в случай че някой има потребност, дано си постави, само че деликатно и по малко ", поучава водещата всички дами, любителки на разкрасяващите интервенции.

Преди година и половина се заприказва, че Гала си е правила и други усъвършенствания – освен по лицето, само че и по тялото. Тогава мъжът ѝ Стефан разгласява, сякаш без да желае, нейна фотография без горнище от Малдивите. Мнозина заподозряха, че тя има силикон в бюста, тъй като гърдите ѝ изглеждаха неестествено стегнати и огромни. Водещата обаче мълчи на въпроса дали си е правила интервенция. Преди време тя бе безапелационна, че доста се опасява от хирургични интервенции, само че може и да е размислила по тематиката. Току-виж Стефан пусне по-разголени фрагменти на жена си и от Тоскана, за наслада на мъжката част от феновете ѝ.

Въпреки че доста хора подлагат на критика Гала по една или друга причина, тя към момента е измежду любимките на феновете, които живо се интересуват освен от разкрасителните ѝ процедури, само че и от персоналния ѝ живот. Всяка година се появяват клюки, че предаването „ На кафе” ще бъде свалено от екран, или че ще има нова водеща, само че плевенчанката като че ли е бетонирала мястото си. Дори и да има рокади, тя не се тормози, че ще остане без работа. „ Получавала съм предложения от съвсем всички малките екрани у нас”, хвали се русокоската.

Гала е разкривала, че през годините е имала доста оферти за работа от разнообразни електронни медии. Тя твърди, че малкия екран е най-голямата ѝ обич, само че в случай че към този момент няма опция да се изявява като водеща, би желала да се развива в козметичния отрасъл.

Преди 3 години плевенчанката пусна на пазара крем и серум срещу бръчки със своето име и промотира продуктите като неповторими. Тя със самочувствие съобщи, че формулата им е революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, Гала постоянно прави промоционални разпродажби, с цел да се отърве от залежала стока.

Що се отнася до персоналния живот на водещата – в него няма смяна повече от 10 години. Приятелят ѝ Стефан Николов е неразделно до нея, въпреки че от време на време се появяват клюки за негови забежки с други дами. Запознати издават, че имало интервал, в който Гала копнеела да забременее от предприемача, само че той порязал тези мераци. В началото русокоската посърнала от думите на обичания си и пробвала да го разубеди, само че той бил неотстъпчив. Имали съществени пререкания по тематиката, но последователно звездата привикнала с мисълта, че Стефан не желае наследници от нея. Тя към този момент е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че вероятността да забременее в бъдеще е нулева.

„ Доволна съм от живота си! Приела съм се такава, каквото съм! Може да не съм съвършена, само че това съм аз и се одобрявам с всичките си дефекти! Изминах дълъг житейски път, допускала съм неточности като всеки естествен човек, само че равносметката е, че съм щастлива от постигнатото – обичам работата си, заобиколена съм от обичани хора, които ме обичат, ценят и почитат! Не желая нищо повече!”, твърди Гала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР