Предаването Кой да знае?“ по bTV събира все по-голяма аудитория

...
Предаването Кой да знае?“ по bTV събира все по-голяма аудитория
Коментари Харесай

Зрителите скочиха срещу некоректен въпрос в „Кой да знае?“

Предаването „ Кой да знае? “ по bTV събира все по-голяма публика пред екраните и феновете стават все по-чувствителни към гафовете, които са неизбежни, като във всяко шоу. Затова и в сряда вечер един от въпросите стана същинска сензация.

На гласовития дует Милица Гладнишка и Мила Михова се падна да разгадаят какво е 17-70, като е наложително да се уточни, че изписването на загадката беше тъкмо по този метод. Възможностите за отговор бяха три.

Милица, която към този момент има супер запалени почитатели, разви невероятна доктрина, че в британския кралски двор има етикет за възпитание, съгласно който целувки могат да се разменят единствено сред 17 и 70 години. Тя толкоз ловко импровизира доводите си, че евентуално доста фенове са повярвали, че това е верният отговор. Оказа се обаче, че това са просто нейни мечти и няма нищо сходно.

Верният отговор е, че това е името на град в Австралия. В Уикипедия особено е записано, че обитаемото място, което кръстено на годината, в която на брега стъпва Джеймс Кук, се изписва Seventeen Seventy (Седемнайсет Седемдесет).  Като неопределено изписване е посочено 1770 или Town of 1770. Грешката провокира спор във Facebook сред почитатели на предаването.

Друг леко противоречив миг в същото издание бяха непрекъснатите закачки с съкровен подтекст. Те започнаха с предлагането на водещия Сашо Кадиев да прави масаж с плещи на прасците на Милица Гладнишка. Тя се шокира не на смешка на неприличната оферта.

„ Това е фамилно шоу “, това повтори на няколко пъти Кадиев, като че ли да подсети на самия себе си да не прекалява с пиперливия комизъм. Въпреки това, шегата се завъртя още няколко пъти из устите на предаването.

И като за похлупак последният и решителен въпрос в „ фамилното “ шоу се оказа от Кама Сутра, която сама по себе си не е по никакъв начин подобаваща за деца.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР